Ο Κρατερός Κατσούλης έκανε τρίτη φορά μεταμόσχευση μαλλιών – Οι φωτογραφίες βήμα βήμα

Την αλλαγή που θέλησε να κάνει στην εμφάνισή του αποκάλυψε για πρώτη φορά μέσα από τα social media ο Κρατερός Κατσούλης.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός το απόγευμα της Πέμπτης 22/6/ανήρτησε δύο φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντας πως έκανε μεταμόσχευση μαλλιών για τρίτη φορά.

O Κρατερός Κατσούλης, όπως θα δεις και στις φωτογραφίες πόζαρε μαζί με τον γιατρό του και τη βοηθό του, ενώ είχε τις γάζες στο κεφάλι του.

«2020 ήταν όταν πρωτοβρεθήκαμε. Σήμερα ήταν η τρίτη φορά και τελευταία, όσο αφορά τη μεταμόσχευση μαλλιών Από εδώ και στο εξής θα βρισκόμαστε για καφέ και ωραίες συζητήσεις. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον υπέροχο γιατρό Ιωάννη Γκούρα και στους εξαιρετικούς συνεργάτες του όλα αυτά τα χρόνια για την καταπληκτική δουλειά τους, τη φροντίδα και τα όμορφα, ζεστά χαμόγελα τους. Έχουν αλλάξει την καθημερινότητα της ζωής , σε παρά πολλούς ανθρώπους, που το είχαν πολύ ανάγκη, σαφώς περισσότερο από εμένα. καλή συνέχεια», έγραψε ο Κρατερός Κατσούλης στη λεζάντα της ανάρτησής του.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @krateroskatsoulis

Read More

And More