Ο Leonardo DiCaprio εθεάθη με νέα σύντροφο

Ο Leonardo DiCaprio είναι από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς που έχουν απασχολήσει πολύ τα μέσα, τόσο με τις υποκριτικές του ικανότητες, όσο και με την πολυτάραχη ερωτική του ζωή.

Αν γυρίσουμε το χρόνο πίσω και συγκεκριμένα στο περσινό καλοκαίρι, θα θυμηθούμε τον ηθοποιό να επισκέπτεται τη Μύκονο με την τότε σύντροφό του και Άγγελο της Victoria’s Secret, Nina Agdal. Αν γυρίσουμε το χρόνο και άλλο πίσω, μπορούμε ξεκάθαρα να θυμηθούμε τον ηθοποιό να δημιουργεί σχέσεις με νεαρά κορίτσια -και δη μοντέλα- για λίγο χρονικό διάστημα. Είναι γνωστό εξάλλου, ότι ο ηθοποιός δεν παραμένει στην ίδια σχέση για πολύ καιρό.

Τους τελευταίους μήνες γνωρίζαμε ότι ο ηθοποιός είναι μόνος. Η σχέση του με τη Nina Agdal είχε τελειώσει και ο ίδιος δεν είχε δώσει δικαιώματα για έναν νέο έρωτα. Όλα αυτά μέχρι τώρα γιατί στη δημοσιότητα βγήκαν νέες φωτογραφίες που τον θέλουν ζευγάρι με τη Lorena Rae.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, βέβαια, δεν μπορούμε να ξέρουμε ακόμη εάν πρόκειται για απλό θαυμασμό ή έρωτα, όμως ο ηθοποιός φάνηκε να απολαμβάνει ιδιαίτερα την παρέα της. Ο φακός απαθανάτισε την 23χρονη Γερμανίδα καλλονή μαζί με τον Leonardo να κάνουν ποδήλατο.

Να σημειωθεί ότι στα πρώτα του ραντεβού με κάθε κοπέλα, ο ηθοποιός έχει ιδιαίτερη προτίμηση στην ποδηλασία. Το ίδιο δηλαδή είχε κάνει και στη Gisele το 2005 και τη Nina.

Read More

And More