Ο Λευτέρης Πανταζής κοντά στους Ποντίους του Δήμου Αχαρνών! «Εδώ πέθανε η μητέρα μου, εδώ ζει ο αδερφός μου» [pics]

Ο Λευτέρης Πανταζής κοντά στους Ποντίους του Δήμου Αχαρνών! «Εδώ πέθανε η μητέρα μου, εδώ ζει ο αδερφός μου» [pics] | tlife.gr

Μια ιδιαίτερα συγκινητική συνάντηση είχε ο Λευτέρης Πανταζής με επαναπατρισθέντες Ποντίους του Δήμου Αχαρνών όπου μοιράστηκαν κοινές μνήμες από τις πατρίδες τους, από τα πρώτα χρόνια στην Ελλάδα αλλά και τις δυσκολίες προσαρμογής.

Ο «τεμέτερον παιδάς», όπως τον αποκάλεσαν αυθόρμητα βρέθηκε κοντά τους παρέα με το νυν Δήμαρχο Γιάννη Κασσαβό και συνομίλησε μαζί τους για την ιδιαίτερα δύσκολη καθημερινότητά τους και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Προβλήματα που δεν είναι άγνωστα στο Λευτέρη που ζει καθημερινά την περιοχή στην οποία μένει και η οικογένειά του.
«Εδώ ζει ο αδερφός μου, εδώ εκοιμήθη η μητέρα μου πέρυσι, έχω θείους, ξαδέρφια, συγγενείς και φίλους. Θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω το Γιάννη Κασσαβό στο δύσκολο αυτό έργο, γιατί μοιράστηκε μαζί μου το όραμά του, τα όνειρά του για την περιοχή αλλά και τις τρικλοποδιές που έχει αντιμετωπίσει στην πρώτη του θητεία».

Ο Δήμος Αχαρνών είναι ένας ιστορικός δήμος της Αττικής. Έχει ιστορία 5.000 χρόνων. Έχει αρχαίο θέατρο, βυζαντινές εκκλησίες, την Πάρνηθα, το Τατόι, φυσικές ομορφιές που δεν το φαντάζεται κανείς ότι υπάρχουν μια ανάσα από το κέντρο της Αθήνας. Αυτά θέλουμε να προβάλουμε, τις ομορφιές μας και πιστέψτε με είναι πολλές!»

READ more