Ο ναζιστικός χαιρετισμός της Paris Hilton!

Αντιδράσεις προκαλεί για ακόμη μια φορά με τα καμώματά της η Paris Hilton. Η διάσημη κληρονόμος, αφού ξεφάντωσε στο St Tropez, φόρεσε ένα σταρτιωτικό καπέλο και μιμήθηκε το ναζιστικό χαιρετισμό.

Το τελαυταίο διάστημα η Paris Hilton φαίνεται πως έχει περάσει από όλα τα glamourous στέκια του St Tropez και έχει διασκεδάσει πάνω σε γνωστά υπερπολυτελή yachts και κλαμπ της περιοχής. Αυτό όμως, δεν ήταν αρκετό για τη διάσημη κληρονόμο, η οποία προσπαθεί να προκαλεί τις αντιδράσεις του κοινού σε κάθε της εμφάνισης. Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε, φόρεσε ένα κόκκινο στρατιωτικό καπέλο και προσπάθησε να διασκεδάσει τους φίλους της κάνοντας το ναζιστικό χαιρετισμό.


Η Paris Hilton με το στρατιωτικό καπέλο!

Δεν είναι, άλλωστε, η πρώτη φορά που η Paris Hilton έφθασε σε ακρότητες κατά τη διάρκεια των διακοπών της. Συγκεκριμένα, την περασμένη εβδομάδα η ίδια ξεφαντωσε σε ένα νυχτερινό μαγαζί, πίνοντας άφθονη σαμπάνια και καταλήγοντας στο πάτωμα, απ’ όπου την σήκωσαν οι υπεύθυνοι και την μετέφεραν στο ξενοδοχείο της. Ενώ, λίγες μέρες νωρίτερα, οι αστυνομία την είχε ελέγξει για κατοχή μαριχουάνας.

Τι άλλο θα κάνει πια, για να προκαλέσει;

Read More

And More