Ο πατέρας του ηθοποιού που κατηγορείται για βιασμό ταξιτζή στο «Μαζί σου» – «Χαίρομαι για τον γιο που έχω!»

Ο πατέρας του ηθοποιού που κατηγορείται για βιασμό ταξιτζή στο «Μαζί σου» – «Χαίρομαι για τον γιο που έχω!» | tlife.gr

Σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο, στην επαγγελματική ομάδα των οδηγών ταξί, αλλά και ευρύτερα έχει προκαλέσει η υπόθεση βιασμού οδηγού ταξί, η οποία αποκαλύφθηκε την προηγούμενη εβδομάδα. Κατηγορούμενος, σε μια υπόθεση με πολλά κενά μέχρι στιγμής, βρίσκεται ένας 29χρονος ηθοποιός, ο οποίος βρίσκεται ήδη προφυλακισμένος στις φυλακές Τρίπολης.

Ο πατέρας του φερόμενου ως δράστη μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα της εκπομπής «Μαζί σου» και τον δημοσιογράφο Στρατή Λιμνιό για το παιδί του και όσα πιστεύει ότι έγινε εκείνο το βράδυ. «Όταν πέρασε η πρώτη μπόρα, που όλοι εκπλαγήκαμε και στεναχωρηθήκαμε, μαζέψαμε τις δυνάμεις μας και με υπομονή ψάχνουμε με μεγάλη επιθετικότητα να βρούμε στοιχεία. Προσπαθούμε να πείσουμε τις Αρχές να αποφυλακίσουν τον γιο μας και να μετατρέψουν την ποινή της προφυλάκισης σε έναν περιορισμό ή κάτι άλλο. Θέλουμε να βοηθήσουμε τη Δικαιοσύνη…».

«Έμαθα τι συνέβη, το πρωί της Πέμπτης, από τη γυναίκα μου. Ζήτησα από το Αστυνομικό Τμήμα την Τετάρτη να επικοινωνήσει μαζί μας, αλλά δεν επικοινώνησε κανείς μαζί μας όμως. Επικοινωνήσαμε την Πέμπτη με τον γιο μας, όταν ήδη είχε δώσει μια κατάθεση εκεί, χωρίς δικηγόρο…», αποκάλυψε ο ίδιος.

«Δεν μου είπε τίποτα εμένα στο τηλεφώνημα. Είπε στην μητέρα του ότι κάποιος ταξιτζής τον κατηγορεί ότι τον είχε ληστέψει, κάτι τέτοιο… Ο γιος μου είπε ότι δεν έχει κάνει τίποτα. Το είχε πάρει απλά το θέμα… Όταν τον συναντήσαμε μας είπε αυτά που είπε και στη δικογραφία, ότι δεν ισχύει τίποτα δηλαδή… Χαίρομαι για τον γιο που έχω, όπως και η μάνα του. Ο καθένας έχει προσωπική ζωή και κάνει ότι θέλει, αρκεί να μη βλάπτει κανέναν διπλανό του…», επεσήμανε.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

READ more