Τα βρήκαν;

Ο πρίγκιπας William και ο Κάρολος μίλησαν στο τηλέφωνο με τον πρίγκιπα Harry μετά τη συνέντευξη στην Oprah

Ο πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του Meghan Markle παραχώρησαν μια συγκλονιστική και άκρως αποκαλύπτική συνέντευξη πριν μια εβδομάδα ακριβώς στην Oprah Winfrey. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η Gayle King, κοντινός άνθρωπος της Δούκισσας του Sussex, ο Harry μίλησε για πρώτη φορά στο τηλέφωνο με τον πατέρα του Κάρολο και τον αδερφό του, πρίγκιπα William.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, μιλώντας στην εκπομπή US Morning η καλή φίλη της Meghan Markle, η οποία είχε δώσει το παρών και στο χλιδάτο baby shower της Δούκισσας, δήλωσε ότι η σύζυγος του Harry της αποκάλυψε πως υπήρξε επικοινωνία του πρίγκιπα με τον αδελφό και τον πατέρα του μετά την προβολή της συνέντευξης στην Oprah Winfrey.

Η Gayle King είπε ότι η συζήτηση ανάμεσα στις δυο πλευρές δεν ήταν καθόλου παραγωγική και ότι το ζεύγος ζήτησε από την βασιλική οικογένεια να καλέσουν τον Τύπο να σταματήσει να μεταφέρει άδικες, ανακριβείς και ψεύτικες ιστορίες για εκείνους που έχουν σίγουρα από πίσω τους ρατσιστικό υπόβαθρο…

«Δεν προσπαθώ να αποκαλύψω κάτι, αλλά επικοινωνώντας με την οικογένεια, έμαθα ότι ο Harry μίλησε με τον πατέρα του και τον αδελφό του. Αυτές οι συζητήσεις δεν ήταν εποικοδομητικές, αλλά χαίρονται που έγινε τουλάχιστον μια αρχή. Κανείς στη βασιλική οικογένεια δεν έχει μιλήσει ακόμη στην Meghan, τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Νομίζω ότι στενοχωριούνται που το Παλάτι από τη μια τους λέει να το λύσουν ιδιωτικά και από την άλλη βγαίνουν στην δημοσιότητα ψεύτικες ιστορίες που είναι απαξιωτικές για την Meghan. Θα είναι δύσκολο να προχωρήσουν. Αλλά και οι δύο θέλουν να προχωρήσουν μπροστά και να τα βρουν με την οικογένεια. Στο τέλος της ημέρας, είναι η οικογένεια του Harry», ανέφερε χαρακτηριστικά η Gayle King.

 

«Η Meghan είναι ένα γλυκό και προστατευτικό πλάσμα και έχει αποδείξεις για όλα όσα έχει αποκαλύψει στην Oprah. Για όλα», πρόσθεσε η φίλη της Meghan, αποκαλύπτοντας πως γίνεται έρευνα για το θέμα του bullying.

Ο William εμφανίστηκε σήμερα οδηγώντας το αυτοκίνητό του και δεν ήταν λιγότερο εξαγριωμένος από την προηγούμενή του εμφάνιση…

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Splash/Ideal Image

Read More

And More