Ο Σ. Σούλης έφτιαξε το σπίτι της μάνας με τα 10 παιδιά, που κάηκε στην Ηλεία!

Ο Σπύρος Σούλης και η ομάδα της εκπομπής “Με το δεξί” βρέθηκαν στο νομό Ηλείας, δίπλα στην οικογένεια με τα 10 παιδιά που πριν λίγο καιρό που πριν λίγο καιρό κάηκε το σπίτι τους…

Η 30χρονη ηρωίδα μάνα, Μαρία Διαμαντοπούλου μας είχε εντυπωσιάσει όταν βρισκόταν στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της για το δέκατο παιδί της και δεν σκέφτηκε στιγμή την κατάστασή της, όταν είδε το σπίτι της να καίγεται και τα τρία παιδιά της να είναι μέσα σ’ αυτό. Αμέσως, έτρεξε και τα έσωσε με όποιο τρόπο μπορούσε. “Για τα παιδιά μου θα έδινα τη ζωή μου! Έπεσα στη φωτιά για να τα σώσω. Δεν σκέφτηκα ούτε λεπτό το μωρό που έχω στην κοιλιά… Παρακαλούσα μόνο την Παναγία να μου δώσει δύναμη να τα βγάλω ζωντανά από τις φλόγες”, είχε δηλώσει τον Ιανουάριο που έγινε αυτό.

Μετά από το περιστατικό ο Σπύρος Σούλης έδειξε αμέσως ενδιαφέρον για την οικογένεια αυτή και προμυθοποιήθηκε να τους φτιάξει! Τις τελευταίες μέρες λοιπόν βρέθηκε στον νομό Ηλείας και έκαναν το όνειρο της οικογένειας πραγματικότητα! Από τις πρώτες μέρες που βρέθηκε εκεί έδειχνε ενθουσιασμένος κι έγραφε συνέχεια στο twitter του!

Δες κάποια από αυτά που έγραψε!

Στο site του ΑΝΤ1 δημοσιεύτηκαν κάποιες φωτογραφίες από τις ημέρες της επισκευής του σπιτιού!

Το σπίτι πριν

Και κατά τη διάρκεια της επισκευής

Ο Σπύρος με τις ζωγραφιές των παιδιών!

Αναμονή μέχρι την Παρασκευή λοιπόν που θα προβληθεί το επεισόδιο!

Read More

And More