Ο Θ. Καληώρας στο TLIFE για την νίκη του συνδυασμού του!

Ο Θ. Καληώρας στο TLIFE για την νίκη του συνδυασμού του! | tlife.gr

O δεύτερος γύρος των εκλογών ξεκαθάρισε το πολιτικό τοπίο και οι επώνυμοι που κατάφεραν να κερδίσουν από χθες αναλαμβάνουν επισήμως τα πόστα τους. Ο ηθοποιός Θάνος Καληώρας έχει αφήσει πίσω του τα τελυταία χρόνια τα καλλιτεχνικά του δρώμενα χωρίς όμως να τα έχει εγκαταλείψει εντελώς, αφού επικεντρώνεται το πολιτικό του έργο στον πολιτισμό. Ο ηθοποιός, που ήταν υποψήφιος με τον συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού που ο συνδυασμός του βρήκε πρώτος την δεύτερη Κυριακή των εκλογών με ποσοστό 52,86%, μιλάει στο TLIFE για το αποτέλεσμα και τα άμεσα σχέδιά του!

«Πάρα πολύ ευχαριστημένος και δικαιωμένος για τον αγώνα που έχουμε κάνει και κερδίσαμε», δηλώνει για το εκλογικό αποτέλεσμα ο Θάνος Καληώρας. «Όταν έχεις έναν αγώνα πάντα είσαι πολύ φιλόδοξος για να πετύχεις το καλύτερο, για να κερδίσεις. Από την αρχή είχαμε μία συγκρατημένη αισιοδοξία. Τελικά αυτή η αισιοδοξία δικαιώθηκε αφού καταφέραμε ο συνδυασμός μας να πάρει την πλειοψηφία και να πετύχει και να κατακτήση την πρώτη αιρετή περιφέρεια με τον Γιάννη Σγουρό«, συνεχίζει ο ίδιος για το εκλογικό αποτέλεσμα.

«Ο Γιάννης Σγουρός έχει παράξει έργο στη Νομαρχία της Αθήνας όπου έχει κατέβει και τα προηγούμενα 8 χρόνια με την Φώφη Γεννηματά και τον Γιάννη Μίχα και έχει δείξει το έργο του. Είναι ένας άνθρωπος της αυτοδιοίκησης και η περιφέρεια χρειαζόταν έναν άνθρωπο της αυτοδιοίκησης, όχι να μιλάει για πράγματα μνημονίου, κυβερνητικής πολιτικής και άλλων πραγμάτων. Επικεντρώθηκε ουσιαστικά στους πολίτες, έπεισε τους πολίτες και κέρδισε την περιφέρεια», δηλώνει για τον Νομάρχη Αθηνών.

Όσον αφορά την δική του αξιοποίηση στο συνδυασμό ο κος Καληώρας υποστηρίζει: «Στον Πειραιά όπου και εκλέγομαι πιστεύω ότι η επικέντρωσή μου είναι στα θέματα τα πολιτιστικά όπως έκανα και τα προηγούμενα 8 χρόνια. Αυτό το μετερίζει ξέρω να χειρίζομαι καλά και να λειτουργώ σε αυτό κι από εκεί και πέρα ο καθένας με αυτό που ξέρει συμβάλει στην περιφέρεια που εκλεγεται

READ more