Οι celebrities απόλαυσαν τις “φόνισσες της Παπαδιαμάντη”! Φωτογραφίες

Μετά την μεγάλη επιτυχία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη η πρωτότυπη κωμωδία των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου “Οι φόνισσες της Παπαδιαμάντη” ξεκίνησε την καλοκαιρινή περιοδεία της. Με πρώτο σταθμό το Κηποθέατρο Παπάγου που γέμισε κόσμο και επώνυμες παρουσίες το βράδυ της Παρασκευής, οι πρωταγωνιστές της παράστασης άνοιξαν αυλαία για τη φετινή περιοδεία.
Το “παρών” στη βραδιά έδωσαν μεταξύ άλλων η Τόνια Σωτηροπούλου, η Σοφία Παυλίδου, η Ευαγγελία Μουμούρη, ο σύντροφος της Κωνσταντίνας Μιχαήλ, Ζήσης Παπαμίχος, ο Παντελής Καναράκης, η Νεφέλη Ορφανού και πολλοί άλλοι.

Λίγα λόγια για την υπόθεση της παράστασης:
Έξι γυναίκες θύτες. Η καθεμία έχει σκοτώσει και από κάποιον όχι και τόσο αθώο μόνο και μόνο για να αποκαλυφθεί ότι τα πράγματα στη ζωή δεν είναι πάντα όπως φαίνονται και τις περισσότερες φορές δεν είναι πράγματα, αλλά αξίες, αισθήματα, χαμόγελα, άνθρωποι – γνωστοί και άγνωστοι για να σε προστατεύσουν και να σου συμπαρασταθούν όταν τους χρειαστείς.

Έξι γυναίκες που «έχουν τόσο σώας τας φρένας…», ώστε μηχανεύονται και επικαλούνται κάθε λογής ψυχικές ασθένειες προκειμένου να αποδείξουν ότι έδρασαν χωρίς φρένα και να αποφύγουν την καταδίκη τους. Μία εισαγγελέας-ψυχίατρος, η βοηθός της με ειδικότητα αναπαραστάτρια φόνων που υποστηρίζει ότι είναι εγγονή του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη και ένας αστυνομικός καλούνται να σταματήσουν τα σχέδια των φονισσών και να τις αποκαλύψουν. Τα πράγματα όμως δεν έρχονται έτσι όπως τα σχεδίασαν καμία από τις δύο πλευρές.

Η Ελένη Καστάνη, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, η Ναταλία Δραγούμη, η Φωτεινή Ντεμίρη, η Τζένη Μπότση, η Σοφία Βογιατζάκη, η Παρθένα Χοροζίδου, ο Πατρίκιος Κωστής και η Τζέση Παπουτσή μας χαρίζουν άπλετο γέλιο και μας βάζουν σε σκέψεις.
Δες φωτογραφίες:

Τόνια Σωτηροπούλου

Δημήτρης Αποστόλου, Σοφία Παυλίδου

Ναταλία Δραγούμη

Ευαγγελία Μουμούρη, Δημήτρης Αποστόλου, Τζένη Μπότση, Τόνια Σωτηροπούλου

Τζέσυ Παπουτσή, Νεφέλη Ορφανού

Τόνια Σωτηροπούλου, Ναταλία Δραγούμη

Σοφία Βόσσου, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Νεφέλη Ορφανού

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ με τον σύντροφό της και την Ναταλία Δραγούμη

Ευαγγελία Μουμούρη, Ελένη Καστάνη, Παντελής Καναράκης, Νεφέλη Ορφανού

Ναταλία Δραγούμη, Παντελής Καναράκης, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Δημήτρης Αποστόλου

Φωτεινή Ντεμίρη, Χάρης Γρηγορόπουλος, Ευαγγελία Μουμούρη

Σκηνές από την παράσταση:

Read More

And More