Οι Ελληνίδες celebrities στο πλευρό της Ιταλίας που ζει τραγικές στιγμές, λόγω κορονοϊού!

Μπορεί στη χώρα μας να έχουν εφαρμοστεί από νωρίς σκληρά μέτρα με το σύνθημα «μένουμε σπίτι» να επικρατεί με στόχο να αντιμετωπίσουμε την εξάπλωση του κορονοίού, στη γειτονική Ιταλία όμως ο λαός «δοκιμάζεται» και ο κόσμος βιώνει τραγικές καταστάσεις με τους θανάτους να πλησιάζουν τις 5.000 και τα κρούσματα ξεπερνούν τις 53.000.

Σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή πολλοί Έλληνες στέκονται στο πλευρό αυτών των ανθρώπων. Ανάμεσά τους και οι Ελληνίδες celebrities, που αναπολούν τις όμορφες στιγμές που έχουν περάσει στην Ιταλία και στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης, μέσα από τα social media.

Συγκινημένη από την κατάσταση στην Ιταλία και κυρίως στη Λομβαρδία που έχει τους περισσότερους θανάτους, η Τόνια Σωτηροπούλου ανέβασε στο Instagram, φωτογραφίες από το ταξίδι που είχε κάνει πέρσι τέτοιο καιρό στη λίμνη Κόμο.

«Πέρσι στη Λίμνη Κόμο. Ιταλία σ’ αγαπώ. Μείνετε δυνατοί», έγραψε χαρακτηριστικά η Τόνια Σωτηροπούλου.

«Ακριβώς πριν 1 χρόνο στην όμορφη Βενετία. Μία πόλη που αποτελεί μέρος της καταγωγής μου, μία χώρα που αγαπώ πολύ», ανέφερε η Μαρία Κορινθίου και ανέβασε τις αγαπημένες της φωτογραφίες από τα κανάλια της Βενετίας.

«Από την τελευταία φορά που ήμουν στη Βενετία», έγραψε η Μαριέττα Χρουσαλά αναφέροντας: «Είμαστε μαζί σε αυτό».

“Χαζεύοντας φωτογραφίες στο κινητό (19.10.2019)…  μοιάζουν όλα απίστευτα σαν ταινία επιστημονικής φαντασίας…  Μένουμε σπίτι και προσευχόμαστε να περάσει όλο αυτό”, έγραψε χαρακτηριστικά η Βάσω Λασκαράκη.

Πριν λίγες μέρες και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, τελειώνοντας μια γεμάτη μέρα με αλλεπάλληλες ειδήσεις για τον κορονοϊό έγραψε: «Σήμερα αποφασίζω να τελειώσω την ημέρα μου με μια όμορφη ανάμνηση από την Ιταλία που τόσο αγαπώ» και ανέβασε φωτογραφίες από τις περιοχές Positano, Sorrento και Procida που βρίσκονται κοντά στη Νάπολη.

Τέλος, και η Έλλη Παπαγγελή πριν λίγες μέρες, όταν άρχισε να κορυφώνεται η έξαρση του κορονοϊού στην Ιταλία, ανέβασε μια φωτογραφία από την Piazza Navona γράφοντας χαρακτηριστικά: «Η Ιταλία έγινε η αγαπημένη μου χώρα του εξωτερικού όταν πήγα πρώτη φορά στην πόλη – μουσείο την Ρώμη, όταν εργαζόμουν για μεγάλα διαστήματα στο Μιλάνο, όταν διδάχθηκα Ιστορία της Τέχνης στην Φλωρεντία, όταν βρέθηκα στο Βατικανό κατά το Πάσχα των Καθολικών, όταν έκανα διακοπές στην Σαρδηνία, όταν επισκέφθηκα τις αρχαίες ελληνικές αποικίες στην Σικελία, όταν βίωσα το καρναβάλι της Βενετίας, όταν άρχισα να διαβάζω για την ρωμαϊκή αυτοκρατορία και όταν άκουσα πρώτη φορά την ιταλική γλώσσα!

Ανυπομονώ να ξαναβρεθώ εκεί και εύχομαι να σταματήσει η εξάπλωση του ιού σε όλο τον κόσμο».

Read More

And More