Οι «Μάγισσες της Σμύρνης» γιόρτασαν την επιτυχία τους! Φωτογραφίες

Η παράσταση της χρονιάς «Μάγισσες της Σμύρνης» μετά την πρωτοφανή επιτυχία της ολοκληρώθηκε την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου. Οι «Μάγισσες της Σμύρνης» της Μάρας Μειμαρίδη σε θεατρική απόδοση και σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή, ενθουσίασαν το κοινό με κάτι παραπάνω από 80 sold out παραστάσεις, με περισσότερους από 120.000 θεατές. Ο Σταμάτης Φασουλής αποτύπωσε την ατμόσφαιρα μίας ανυπέρβλητης εποχής, μεταφέροντας μας 130 χρόνια πίσω στα παράλια της Μικράς Ασίας και ζωντανεύοντας τη ζωή και τη δομή μίας κοινωνίας ιδιαίτερης, που αποτέλεσε ιστορικό πρότυπο και βάση για όλες τις ερχόμενες γενιές.

Το βράδυ της Κυριακής, η επιτυχημένη θεατρική παράσταση έριξε αυλαία στο θέατρο Παλλάς και για ακόμη μια φορά οι πρωταγωνιστές καταχειροκροτήθηκαν για τις υπέροχες ερμηνείες τους. Την τελευταία παράσταση, μάλιστα, παρακολούθησε και το καστ του “Ζητείται Ψεύτης”, όπου παίρνουν σειρά και πρόκειται να κάνουν πρεμιέρα στις 15 Μαρτίου στην ίδια θεατρική σκηνή.

Τόσο η Σμαράγδα Καρύδη όσο και η Μαρία Καβογιάννη έκλεψαν τις εντυπώσεις με τους ρόλους της Κατίνας και της Ευθαλίας αντίστοιχα.

Δες όλες τις φωτογραφίες από τη τελευταία παράσταση:

Ναταλία Δραγούμη – Αλέξης Γεωργούλης

Πάνος Κατσαρίδης – Σμαράγδα Καρύδη – Γιάννης Κεντ – Ευγενία Σαμαρά

Γιώργος Παρτσαλάκης – Σμαράγδα Καρύδη – Πέτρος Ζούλιας – Μελέτης Ηλίας

Γιώργος Παρτσαλάκης – Σμαράγδα Καρύδη – Πέτρος Ζούλιας – Μελέτης Ηλίας – Μέμος Μπεγνής

Αργύρης Αγγέλου – Ναταλία Δραγούμη – Μίρκα Παπακωνσταντίνου

Ευγενία Σαμαρά – Νατάσα Κοτσοβού – Δανάη Μπάρκα – Γιάννης Κεντ – Μαρία Καβογιάννη

Μάρα Μεϊμαρίδη – Σταμάτης Φασουλής

Ντένη Βαχλιώτη – Μέμος Μπεγνής

Σταμάτης Φασουλής – Ναταλία Δραγούμη

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More