Οι νικητές που κέρδισαν τα 10 tshirts με τους ήρωες της ταινίας Lego!

Οι νικητές που κέρδισαν τα 10 tshirts με τους ήρωες της ταινίας Lego! | tlife.gr

To TLIFE και η Village σου έδωσαν την ευκαιρία να κερδίσεις 10 tshirts από την ταινία Lego, με τους δύο βασικούς ήρωες, Έμμετ και Ζόρικη!

Το μόνο που είχες να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στη φόρμα! Τα tshirts είναι για μικρούς και μεγάλους φίλους!

Οι 10 νικητές είναι:
Σοφία – Ιωάννα Μπολιάρη
Βάσω Δεληγιάννη
Ναταλία Κουρσάρου
Παναγιώτα Κινιάκου
Ανδρέας Κωνσταντινου
Μαίρη Ζησάκη
Τάκης Κουτσομήτρος
Μαρία Παπαδοπούλου
Καίτη Μπέμπου

Λίγα λόγια για την ταινία

“Η ΤΑΙΝΙΑ LEGO” είναι η πρώτη μεγάλου μήκους LEGO περιπέτεια, από την Warner Bros. Pictures και τη Village Roadshow Pictures. Ο Έμμετ (Κρις Πρατ), ένας κλασικός χαρακτήρας LEGO, θα θεωρηθεί κατά λάθος ως ο “άνθρωπος”-κλειδί για τη σωτηρία του κόσμου με αποστολή να σταματήσει έναν τύραννο. Αυτό όμως είναι ένα ταξίδι για το οποίο ο Έμμετ και η παρέα του είναι – το μαντέψατε σωστά – εντελώς απροετοίμαστοι! Πολύ όμως απροετοίμαστοι! Τρομερά απροετοίμαστοι! Απροετοίμαστοι όσο δεν πάει άλλο!

“Θέλαμε να δημιουργήσουμε μια ιστορία που να είναι ψυχαγωγική. Η μεγαλύτερη πρόκληση όμως ήταν να φτιάξουμε έναν κόσμο, όπου δεν μπορεί κανείς να διακρίνει τη διαφορά μεταξύ των πραγματικών και των ψηφιακών LEGO. Γι αυτό και αποφασίσαμε όλα τα κομμάτια που φαίνονται στην ταινία να μπορούν να κατασκευαστούν με πραγματικά τουβλάκια που λατρεύουμε από τότε που ήμασταν παιδιά”, δηλώνει ο σκηνοθέτης της ταινίας, Κρίστοφερ Μίλερ. Παράλληλα, ο στενός του συνεργάτης Φιλ Λορντ σχολιάζει: “Όλα όσα βλέπετε στην ταινία μπορούν να συναρμολογηθούν με πραγματικά τουβλάκια LEGO: τα σύννεφα, οι ωκεανοί, τα οχήματα, οι ζούγκλες… Σε αυτό βοήθησαν οι πραγματικοί “αρχιμάστορες” της LEGO στη Δανία, οι οποίοι μας κατασκεύασαν καταπληκτικά αντικείμενα. Θέλουμε η ταινία να αποτελέσει πηγή έμπνευσης και δημιουργικότητας για το κοινό, και να τους δώσει κίνητρο να κάνουν καινοτόμα πράγματα”. Ο παραγωγός Νταν Λιν προσθέτει: “H TAINIA LEGO” είναι η ιστορία κάποιου που συνειδητοποιεί πως τελικά έχει κάτι που τον κάνει ξεχωριστό, αλλά δεν το είχε αναγνωρίσει κανένας μέχρι τώρα. Νομίζω πως όλοι ταυτιζόμαστε μ’ αυτό. Όλοι μας, ανεξαιρέτως, αισθανόμαστε πως οι άνθρωποι γύρω μας δεν αναγνωρίζουν όλες μας τις δυνατότητες και πως έχουμε κάτι που μας κάνει πραγματικά ξεχωριστούς. Ο Έμμετ ανακαλύπτει τι είναι αυτό κατά τη διάρκεια της περιπέτειας του, και θεωρώ πως αυτό είναι βασικό μήνυμα για το κοινό της ταινίας”. Ένα κοινό όλων των ηλικιών, αφού εκτός από τις αγαπημένες φιγούρες και τουβλάκια συνδυάζει και τις ευφυείς ατάκες δημοφιλών κινηματογραφικών χαρακτήρων με τις φωνές γνωστών ηθοποιών του Χόλιγουντ όπως ο Μόργκαν Φρίμαν, o Λίαμ Νίσον, ο Γουίλ Φέρελ, η Ελίζαμπεθ Μπανκς, ο Κρις Πρατ και άλλοι.

Η επιτυχία και η δημοτικότητα της ταινίας έχουν ήδη …χτιστεί διεθνώς! Το πρώτο Σαββατοκύριακο του ανοίγματος στην Αμερική η ταινία πέτυχε το απλησίαστο νούμερο των 69.1 εκατομμυρίων δολαρίων, ρεκόρ ανοίγματος για animated ταινία όλων των εποχών σε μήνα Φεβρουάριο! Από τότε μέχρι τώρα, ξεπέρασε εύκολα τα 200 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως… και συνεχίζει.

Δες το τρέιλερ

ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ
EMΜET (Κρις Πρατ)
Ένας συνηθισμένος και τυπικός χαρακτήρας LEGO. Έχει κατά λάθος χαρακτηριστεί ως “ο Εκλεκτός”, o “άνθρωπος”-κλειδί για τη σωτηρία του κόσμου. Εντάσσεται σε μια ομάδα αγνώστων και σκοπός του είναι να σταματήσει έναν τύραννο. Ο Κρις Πρατ δηλώνει για το χαρακτήρα του: “Είναι ένας μοναχικός κι ευγενικός χαρακτήρας που αισθάνεται ότι κανείς μας δεν πιστεύει πως είναι ξεχωριστός. Στην ταινία, όμως, του δίνεται η ευκαιρία να κάνει κάτι πραγματικά σπουδαίο και να αποδείξει στον εαυτό του ότι μπορεί να πετύχει πολλά. Κατά συνέπεια, αποκτά περισσότερη αυτοπεποίθηση και δεν αισθάνεται τόσο μόνος, αφού τώρα θεωρείται Αρχι-μάστορας”.

ΖΟΡΙΚH (Ελίζαμπεθ Μπανκς)
Ένα ελεύθερο πνεύμα που αγαπάει την πρόκληση και τη δημιουργικότητα. Είναι δυνατή, ανεξάρτητη και αμφισβητεί καταστάσεις όταν δεν είναι σωστές. Θεωρεί ότι ο Έμμετ είναι ο “Eκλεκτός’’ που έχει επιλεχθεί να σώσει την πόλη Μπρίκσμπεργκ. Υπάρχει έντονο φλερτ μεταξύ τους, παρά το γεγονός ότι βγαίνει με τον … Μπάτμαν! Η Ελίζαμπεθ Μπανκς σχολιάζει για το χαρακτήρα της: “Μου αρέσει το γεγονός πως η Ζόρικη θέλει να νιώσει ξεχωριστή στη ζωή της αλλά παράλληλα, είναι ανασφαλής και δεν γνωρίζει ακριβώς το ρόλο της. Το πραγματικό της όνομα είναι Λούσι. Βγαίνει με τον Μπάτμαν, αλλά συνειδητοποιεί γρήγορα ότι είναι ένας νάρκισος που δεν της αξίζει. Η γνωριμία της με τον Έμμετ είναι καθοριστική”.

Ο ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ (Γουίλ Φέρελ)
Ο Μεγιστάνας, ένας σφιγμένος Διευθύνων Σύμβουλος, δυσκολεύεται να βάλει τη ζωή του σε τάξη και παράλληλα να κυριαρχήσει τον κόσμο. Διευθύνει έναν Όμιλο επιχειρήσεων που φτιάχνει τα πάντα όλα: από μουσική, εκπομπές τηλεόρασης, συστήματα επιθεώρησης, βιβλία ιστορίας, καφέ μέχρι γαλακτοκομικά προϊόντα. Η κρυφή, σκοτεινή του πλευρά, είναι ο διαβολικός τύραννος , “Μοχθηρός”. Ελέγχει έναν στρατό από ρομπότ και θέλει να καταστρέψει τον κόσμο των LEGO.

ΒΙΤΡΟΥΒΙΟΣ (Μόργκαν Φρίμαν)
Ηρωικός και αρχαίος μάγος που προφητεύει ότι ένας “Εκλεκτός” θα νικήσει τον Μοχθηρό και θα γίνει ο Αρχι-μάστορας LEGO. Προσπαθεί να διδάξει στον Έμμετ ότι το κλειδί για να χτίσει ένα εμπνευσμένο αντικείμενο είναι η πίστη στον εαυτό του και τις ικανότητες του.

Ο ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ (Λίαμ Νίσον)
Είναι το δεξί χέρι του Μεγιστάνα, και δοκιμάζεται όταν αναγκάζεται να απορρίψει τους ίδιους του τους γονείς. Καθώς ξετυλίγεται η ιστορία, είναι εμφανές ότι έχει και την πλευρά του Καλού Αστυνομικού μέσα του.
Σκηνοθεσία: Φιλ Λορντ & Κρίστοφερ Μίλερ
Πρωταγωνιστούν: Κρις Πρατ, Γουίλ Φέρελ, Ελίζαμπεθ Μπάνκς, Γουίλ Άρνετ, Νικ Όφερμαν, Άλισον Μπρι, Τσάρλι Ντέι, Λίαμ Νίσον, Μόργκαν Φρίμαν

Στην μεταγλωτττισμένη εκδοχή της ταινίας ακούγονται οι φωνές των:

Στον ρόλο του Έμμετ, ο Σταύρος Σιούλης
Στον ρόλο της Ζόρικης, η Τάνια Παλαιολόγου
Στον ρόλο του Βιτρούβιου, ο Ντίνος Σούτης
Στον ρόλο του Μεγιστάνα, ο Νίκος Νίκας
Στον ρόλο του Καλού και του Κακού Αστυνομικού, ο Χρήστος Θάνος
Στον ρόλο του Σιδερογιένη, ο Γιώργος Πετρόχειλος
Στον ρόλο του Μπάτμαν, ο Κωνσταντίνος Κακούρης
Στον ρόλο του Σούπερμαν, ο Θανάσης Κουρλαμπάς
Στον ρόλο της Πριγκίπισσας Μονοκερούλας, η Στεφανία Φιλιάδη
Στον ρόλο του Μπένι, ο Λορέντζος Φραγκούλης
Στον ρόλο του Αβραάμ Λίνκολν, ο Άλκης Ζερβός
Στον ρόλο του Πιλότου, ο Γιώργος Φραντζεσκάκης
Στον ρόλο του Ιππότη, ο Θοδωρής Σμέρος
Στον ρόλο του Αγάλματος της Ελευθερίας, η Σοφία Καψαμπέλη
Και στον ρόλο του μικρού Φιν, ο Βασίλειος Τσιτομενέας
Σκηνοθεσία: Μαρία Ζερβού
Οργάνωση Παραγωγής: Κυριακή Βήρου
Μετάφραση: Κάτια Πρωτογεροπούλου
Ηχογράφηση: Νίκος Σακαρέλος
Μίξη Ήχου: Πάνος Ασημένιος

Η μεταγλώττιση έγινε στα στούντιο της AbFab Productions

READ more