Οι πανηγυρισμοί της Όλγας Πηλιάκη και των παιδιών της για τη νίκη του Στέλιου Χανταμπάκη στο Nomads! (video)

Το βράδυ της Κυριακή, μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1, παρακολουθήσαμε τον μεγάλο τελικό του Nomads Μαδαγασκάρη. Νικητής αναδείχθηκε ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο οποίος κατάφερε να ανατρέψει τα πάντα στον τελικό στόχο και να κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των 150.000 ευρώ.

Ωστόσο, όσο το μοντέλο-παρουσιαστής έδινε τον καλύτερό του εαυτό στον στίβο μάχης του παιχνιδιού, στο σπίτι του στην Αθήνα η σύζυγός του, Όλγα Πηλιάκη και τα δύο παιδιά τους, Μανώλης και Μαλένα, παρακολουθήσαν με κομμένη την ανάσα την προσπάθειά του, στέλνοντάς του όλη τους την θετική ενέργεια.

Τελικά, ο Στέλιος κατάφερε να σηκώσει το τρόπαιο κάνοντάς τους υπερήφανους και πολύ χαρούμενους. Τόσο, που κατά την ανακοίνωση του αποτελέσματος όλοι μαζί ξεκίνησαν να ουρλιάζουν και να χοροπηδούν πάνω στον καναπέ του σπιτιού τους. Σχετικό βίντεο, μάλιστα, ανήρτησε η Όλγα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σχολιάζοντας “Νικήσαμε!!!”, ενώ ακολούθησαν άλλα δύο, με τους πανηγυρισμού στη Μαδαγασκάρη και την συγκίνηση του Στέλιου on camera.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More