Οι star υποψήφιοι δήμαρχοι – Ποιοι κέρδισαν και ποιοι όχι

Οι εκλογές ήταν μία έντονη μάχη ειδικά για τους επώνυμους υποψηφίους που δεν γνωρίζουν πολλά από τον στίβο της πολιτικής. Ωστόσο έδωσαν τον αγώνα τους και άλλοι τα κατάφεραν ενώ άλλοι όχι. Ανάμεσα στους υποψηφίους δημάρχους ήταν και οι αγαπημένοι σε όλους μας Απόστολος Γκλέτσος, ο Χάρρυ Κλυνν και ο Γιάννης Μπουλές. Τι έκαναν όμως σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση;

Δήμος Στυλίδας

Ο γνωστός ηθοποιός Απόστολος Γκλέτσος κέρδισε την δημαρχεία στην ιδιαίτερη πατρίδα του με ποσοστό 54,49%. “Στους ανθρώπους που με ψήφισαν και θα με ψηφίσουν δεν έχω να πω πολλά, απλά θέλω να τους βεβαιώσω πως θα δώσω όλη μου την ύπαρξη για να τους δικαιώσω μετά τις εκλογές”, έχει δηλώσει στο TLIFE o δήμαρχος Στυλίδας.

Δήμος Ναυπακτίας

Ο μπαμπάς της Νάντιας Μπουλέ, Γιάννης Μπουλές είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην γενέτειρά του και αυτό φάνηκε από τα αποτελέσματα των εκλογών. Ο συνδυασμός “Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας” βγήκε πρώτος με ποσοστό 52,81%. Ο νέος δήμαρχος έχει να προσφέρει την εμπειρία, τη γνώση και το όραμά του για την πόλη του στην οποία ζει και εργάζεται. Στο πλευρό του κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων ήταν και του έδινε κουράγιο, η κόρη του Νάντια.

Δήμος Καλαμαριάς

Ο Βασίλης Τριανταφυλλίδης (Χάρρυ Κλυνν) την πρώτη Κυριακή πήρε 6.922 ψήφους έναντι των 14.686 του πολιτικού του αντιπάλου. Τελικά δεν κατάφερε να κερδίσει τους δημότες της Καλαμαριάς αφού το ποσοστό που συγκέντρωσε στον δεύτερο γύρο που ήταν 37,43%, τον έφερε στην δεύτερη θέση.

Read More

And More