Όλγα Φαρμάκη: Ποιος είναι ο γοητευτικός επιχειρηματίας και πατέρας του παιδιού της (φωτογραφίες)

Η  έγκυος Όλγα Φαρμάκη βιώνει μια από τις πιο όμορφες φάσεις της ζωής της αφού σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον γοητευτικό επιχειρηματία, Σταύρο Μαντόπουλο. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και 2,5 χρόνια και ο ερχομός των χαρμόσυνων νέων δυνάμωσε τον έρωτά τους!

Ο Σταύρος Μαντόπουλος είναι ένας γοητευτικός άντρας που από την πρώτη στιγμή κατάφερε να κλέψει την καρδιά της όμορφης Όλγας. Ο Σταύρος, ασχολείται με την ενοικίαση  υπερπολυτελών  σκαφών  αναψυχής, μέσα από τη συνεργασία του με την γνωστή εταιρεία,  All4yacht Charter, ενώ λατρεύει τη γυμναστική και τα ακριβά αυτοκίνητα.

Προέρχεται από εύπορη επιχειρηματική οικογένεια. Mάλιστα ο πατέρας του Γιώργος Μαντόπουλος είχε το γνωστό πολυκατάστημα “Aθηναία” στην Ερμού, μια επιχείρηση εισηγμένη στο χρηματιστήριο. Ο Σταύρος μεγάλωσε από παιδί μέσα στα κοσμικά σαλόνια και έχει πολλές γνωριμίες στην υψηλή κοινωνία της Αθήνας.

 Όταν η “Αθηναία” έκλεισε, η οικογένεια κράτησε το πολυόροφο ακίνητο στην Ερμού το οποίο και νοικιάζει μέχρι σήμερα. Στο παρελθόν ο πατέρας του, είχε  και την  αντιπροσωπεία των πολυτελών σκαφών Riviera, η οποία έκλεισε λόγω της οικονομικής κρίσης. Τα τελευταία χρόνια ασχολήθηκε επιλεκτικά και με βραδινά πολυτελή μαγαζιά.

Read More

And More