Όλγα Φαρμάκη: Το ξεχωριστό party που ετοίμασε για τα γενέθλια του συντρόφου της και το τρυφερό φιλί που αντάλλαξαν! [pics]

Η Όλγα Φαρμάκη και ο Σταύρος Μαντόπουλος είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz που όμως προτιμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι δυο τους είναι περίπου 1,5 χρόνο μαζί και δείχνουν να απολαμβάνουν στο έπακρο κάθε στιγμή του έρωτά της. Το όμορφο ζευγάρι πριν από μερικού μήνες αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του και έτσι πλέον μοιράζονται την ίδια στέγη.

Πριν δύο μέρες, ο επιχειρηματίας είχε τα γενέθλιά του με την fashion blogger να διοργανώνει για χάρη του ένα ξεχωριστό πάρτι με καλεσμένους τους αγαπημένους τους φίλους. Το ζευγάρι είναι full in love και αυτό φαίνεται και από τις αναρτήσεις της Όλγας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Την αποκάλυψη του birhtday party έκανε το ίδιο το μοντέλο μέσα από τα social media, δείχνοντάς μας μάλιστα και την εντυπωσιακή τούρτα που του ετοίμασε σε σχήμα γάντι του μποξ.

Βέβαια, το highlight του party δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το τρυφερό φιλί που αντάλλαξαν λίγο πριν το σβήσιμο των κεριών. Ο Σταύρος συμπλήρωσε το 41ο χρόνο της ζωής του και έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος!

Δες τις φωτογραφίες:

Η στιγμή που ο Σταύρος φιλάει την Όλγα!

Read More

And More