Ολυμπία Χοψονίδου – Βασίλης Σπανούλης: Οι πρώτες βόλτες και με τα τέσσερα παιδιά!

Love and married είναι πια η Ολυμπία Χοψονίδου με τον Βασίλη Σπανούλη και περνούν στιγμές ευτυχίας με τα τέσσερα παιδιά τους. Η μπέμπα τους είναι μόλις 2 μηνών και όλοι μαζί βρέθηκαν αυτές τις μέρες στα νότια προάστια για την πρώτη οικογενειακή βόλτα.
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού και η σύζυγός τους δεν σταμάτησαν στιγμή να φροντίζουν τα τέσσερα αγγελούδια τους και να απολαμβάνουν την ηλιόλουστη μέρα, ενώ πρωταγωνίστρια ήταν φυσικά η μικρή κόρη του ζευγαριού που έχει ξετρελάνει τους γονείς και τα αγόρια της οικογένειας.

Ο Θανάσης με τον Βασίλη ήταν ντυμένοι στα γαλανόλευκα και κρατούσαν σε όλη τη βόλτα το χέρι των γονιών, ενώ ο μικρός Δημήτρης με την μπέμπα ξεκουράζονταν στα καρότσια.
Όσο για το ζευγάρι; Ο Βασίλης Σπανούλης άφησε για λίγο στην άκρη τις φόρμες και επέλεξε ένα casual λουκ με τζιν, όπως και η Ολυμπία του. Το πρώην μοντέλο, μάλιστα, φαίνεται να έχει ανανεωθεί πολύ και αυτές τις μέρες βρίσκεται και σε πρόγραμμα διατροφής για να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Πριν λίγες μέρες, μάλιστα, μας εξέπληξε όταν δίχως ίχνος κόμπλεξ ανέβασε στα social media μια φωτογραφία με το πώς είναι το σώμα της μετά από τις 4 γέννες και έκανε και τις υπόλοιπες μαμάδες να νιώσουν αυτοπεποίθηση για το σώμα τους, ακόμη κι αν έχουν πάρει λίγα κιλά και έχουν χαλάρωση στην κοιλιά.
Δες φωτογραφίες:

Read More

And More