Ολυμπία Χοψονίδου – Βασίλης Σπανούλης: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ στις καλοκαιρινές τους διακοπές

Τις καλοκαιρινές τους διακοπές στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης απολαμβάνουν αυτές τις μέρες η Ολυμπία Χοψονίδου με τον Βασίλη Σπανούλη και τα έξι παιδιά τους ενώ μαζί τους βρίσκεται και ο πρώην συμπαίκτης του αθλητή Νίκος Ζήσης με την οικογένειά του. (δες εδώ τη φωτογραφία και το επικό σχόλιο της Ολυμπίας Χοψονίδου από τις διακοπές τους)

Το ζευγάρι που είναι μαζί από το 2007, μετρά ήδη 12 χρόνια πολιτικού γάμου και δέκα χρόνια θρησκευτικού, δείχνει πως ο έρωτάς του παρόλο που έχουν περάσει αρκετά χρόνια και έχουν αποκτήσει μαζί έξι παιδιά, ολοένα και δυναμώνει. (δες εδώ όλες τις φορές που η Ολυμπία Χοψονίδου καμάρωσε τον σύζυγό της στο γήπεδο με τα παιδιά τους)

Μάλιστα ο ένας φροντίζει να στέκεται στο πλευρό του άλλου σε κάθε του απόφαση, όπως έκανε η Ολυμπία Χοψονίδου λίγες ημέρες πριν όταν ο Βασίλης Σπανούλης ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την ενεργό δράση στο μπασκετ. (δες εδώ την συγκινητική ανάρτηση της πρώην Σταρ Ελλάς για την απόφαση του συζύγου της)

Σήμερα το ζευγάρι, αποφάσισε να απολαύσει μια όμορφη βόλτα στο νησί με την πρώην Σταρ Ελλάς να δημοσιεύει μια φωτογραφία στο προφίλ της στην οποία τους βλέπουμε να ποζάρουν αγκαλιασμένοι και πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Read More

And More