Όμηροι στα χέρια των ληστών ο Τόνυ Μαυρίδης και η σύζυγός του

Νύχτα τρόμου ήταν η χθεσινή για τον Τόνυ Μαυρίδη και την σύζυγό του Ευαγγελία Καραμπατζάκη. Σύμφωνα τα νέα στοιχεία από το αστυνομικό ρεπορτάζ, ένοπλοι άνδρες τους φίμωσαν τους έδεσαν και τους λήστεψαν.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στη 1.30 το ξημέρωμα όταν ο Τόνυ Μαυρίδης παρατήρησε ένα αυτοκίνητο να κάνει βόλτες για αρκετή ώρα κάτω από το σπίτι του στη Γλυφάδα. Μετά από λίγη ώρα κατέβηκε για να τους ρωτήσει αν … χρειάζονται κάτι. Τότε οι 3 άνδρες με την απειλή όπλου ανάγκασαν τον συνθέτη να τους πάει στο διαμέρισμά του.

Ήταν τρία άτομα , οπλοφορούσαν και αφού ανέβηκαν στο σπίτι, έδεσαν και φίμωσαν τον Τόνυ Μαυρίδη, την σύζυγό του και τον φίλο τους τον οποίο φιλοξενούσαν Σπύρο Βροχίδη. Ψάχνοντας βρήκαν το χρηματοκιβώτιο, το οποίο όμως ήταν άδειο. Τότε ήταν που χτύπησαν τον Τόνυ Μαυρίδη για να τους αποκαλύψει που υπήρχαν χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα.

Σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ πήραν κοσμήματα και περίπου 3000 ευρώ μετρητά.

Μετά τη ληστεία, έφυγαν αφήνοντας τον συνθέτη τη σύζυγό του και το φίλο του, δεμένους και φιμωνένους. Λίγη ώρα αργότερα κατάφεραν να λυθούν και ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία.


Read More

And More