ONline: Και αυτή την εβδομάδα κέρδισε το στοίχημα και της τηλεθέασης και των εντυπώσεων…

Η συζήτηση για την κρίσιμη ώρα των διαπραγματεύσεων στην χθεσινή εκπομπή «ΟΝline» (23:20, MEGA), με την Όλγα Τρέμη και το Νίκο Ευαγγελάτο και καλεσμένους τον υπουργό Εργασίας Πάνο Σκουρλέτη και τη βουλευτή της Ν. Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη κέρδισε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Σημείωσε μέσο όρο 17,6% και στα νεανικά κοινά 15-44 σημείωσε ποσοστό 11%, ενώ ο αριθμός των τηλεθεατών που την παρακολούθησαν στο μέσο λεπτό ήταν 454.000.
Το χρονικό διάστημα (12.06-02.00) που η εκπομπή μεταδιδόταν απέναντι από την εκπομπή «Ίντριγκα» με την Έλλη Στάη (ALPHA), συγκέντρωσε ποσοστό 18,8% (413.000 τηλεθεατές) και η εκπομπή «Ίντριγκα» συγκέντρωσε ποσοστό 13,2% (290.000 τηλεθεατές).
Η εκπομπή «Ίντριγκα» συγκέντρωσε στο σύνολο ποσοστό 13,7%. Στα νεανικά κοινά ποσοστό 9,2% και την παρακολούθησαν στο μέσο λεπτό 307.000 τηλεθεατές.
Αξίζει δε να σου επισημάνω, πως στην πρώτη συζήτηση που έγινε στην εκπομπή επαρενέβη και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος.
Αμέσως μετά, το ONline ασχολήθηκε με την ασφυξία στην αγορά και το κραχ στα έσοδα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Τα «κόκκινα» δάνεια, τα «λουκέτα» και η δραματική πτώση του τζίρου.

Καλεσμένοι ήταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης. Επίσης, οι δημοσιογράφοι Μ. Κοττάκης και Γιώργος Κυρίτσης.

Read More

And More