Όταν η Britney αποφάσισε να στολίσει το σπίτι της!

Η Britney Spears απασχολούσε πάντα τη δημοσιότητα με τις υπερβολές της. Αυτή τη φορά τουλάχιστον είναι μάλλον για… καλό αφού η υπερβολή έγκειται στον τρόπο που επέλεξε να στολίσει το εξωτερικό του σπιτιού της για τις γιορτές!
Δες τις φωτογραφίες!

/

Φαινομενικά, αυτή είναι μια έπαυλη με διάφορα χαριτωμένα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά στον πίσω κήπο της. Άλλωστε η Britney έχει δύο γιους που σίγουρα θέλουν να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα!

/

Η μπροστινή πλευρά της έπαυλης μοιάζει λιγάκι φορτωμένη με αγιοβασίληδες και πολλές μπάλες. Και πάλι όλα εντάσσονται μέσα στο εορταστικό κλίμα ενός σπιτιού που έχει παιδιά.

/
Αυτή είναι η όψη του σπιτιου της Britney Spears το βράδυ! Φωτάκια παντού σε κάθε σημείο της πρόσοψης που δικαίως το κατατάσσουν στα υπερβολικά φωταγωγημένα αμερικάνικα σπίτια!

/
Το χριστουγεννιάτικο αστέρι στην κορυφή του σπιτιού είναι το κερασάκι στην τούρτα της υπερβολής. Τουλάχιστον η Britney μπορεί να κοιμάται ήσυχη ότι ο Άγιος Βασίλης δεν θα χάσει το σπίτι της!

/
Είτε το έκανε μόνη της είτε της το πρότεινε διακοσμητής η Britney Spears θεώρησε σωστό να φωταγωγήσει κάθε αντικείμενο στον περίγυρο του σπιτιού της. Πάλι καλά που δεν φωταγώγησε ένα ένα τα φύλλα. Σίγουρα τα φωτάκια είναι εντυπωσιακά όμως τέτοιες υπερβολές καλό είναι να αποφεύγονται!

Read More

And More