“Όταν σβήνουν τα φώτα”: Η αντικατάστασή του Κρατερού Κατσούλη και η νέα είσοδος στην παράσταση!

Αλλαγές και νέες αφίξεις στην παράσταση “Όταν σβήνουν τα φώτα” που σημειώνει μεγάλη επιτυχία στο θέατρο Πειραιώς έφερε η περιπέτεια υγείας του Κρατερού Κατσούλη. Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής της εκπομπής “Στη φωλιά του Κου Κου” βρέθηκε πριν λίγες μέρες στο νοσοκομείο και διαγνώσθηκε με δυσκοκοίλη. Αυτό, τον ανάγκασε να μείνει για αρκετές μέρες στο κρεβάτι, ώστε να ξεκουραστεί.

Και μπορεί να επέστρεψε στη θέση του στην πρωινή εκπομπή του Star, ωστόσο, η κατάστασή του δεν το επιτρέπει προς το παρόν να εμφανιστεί στη θεατρική σκηνή -κάτι που θα καταπονούσε περισσότερο την κατάσταση της υγείας του. Έτσι, οι υπεύθυνοι της παράστασης “Όταν σβήνουν τα φώτα”, με επίσημη ανακοίνωσή τους ενημέρωσαν το κοινό πως ο Κρατερός θα μείνει εκτός παράστασης και θα αντικατασταθεί από τον φίλο και συνεργάτη του Μάριο Αθανασίου, που είχε άλλο ρόλο στο έργο.

Ενώ, το ρόλο του Μάριου Αθανασίου στην παράσταση, αναλαμβάνει ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, που αποτελεί την νέα είσοδο στην παράσταση.

Η ανακοίνωση του θεάτρου:

“Ο κος Κρατερός Κατσούλης που πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Όταν σβήνουν τα φώτα” στο θέατρο Πειραιώς 131 διαγνώσθηκε από τον θεράποντα ιατρό του, με δισκοκοίλη στον τελευταίο σπόνδυλο και οξεία οσφυαλγία. Αυτό τον αναγκάζει να απομακρυνθεί προσωρινά από την παράσταση, προκειμένου να του χορηγηθεί ειδική αγωγή και ανάπαυση.

Ο ρόλος του θα αντικατασταθεί εσωτερικά από τον συμπρωταγωνιστή του Μάριο Αθανασίου. Τον ρόλο του Μάριου Αθανασίου θα παίξει ο Βαγγέλης Αλεξανδρής που καλωσορίζουμε και τον ευχαριστούμε για την άμεση ένταξή του στο θίασο!

Ευχόμαστε στον Κρατερό περαστικά, γρήγορη ανάρρωση και να είναι σύντομα κοντά μας”.

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Μια καταιγίδα! Τα φώτα σβήνουν ξαφνικά! Μια κραυγή ακούγεται στο σκοτάδι! Ένας πυροβολισμός! Τα φώτα ανάβουν! Μια άγνωστη με τα εσώρουχα στέκει πάνω από τον νεκρό κρατώντας ένα ματωμένο στιλέτο!
Ο Επιθεωρητής εξετάζει το πτώμα «Μα αυτός έχει στραγγαλιστεί!»

Αυτή είναι μόνο η αρχή ενός από τα πιο ξεκαρδιστικά μυστήρια φόνου που έχουν ποτέ ανέβει στη σκηνή. Κάθε στοιχείο αποτελεί μια αποκάλυψη και η υπόθεση περιπλέκεται όλο και πιο πολύ. Η λύση του μυστηρίου οδηγεί στο πιο παράξενο κίνητρο που έχει ποτέ κανείς φανταστεί.

Κωμωδία εκρηκτική, χωρίς ανάσα από έκπληξη και γέλιο!

Read More

And More