Π. Κοντογιαννίδης: Εγκαταλείπει το θέατρο! Μάθε γιατί!

Ο Παύλος Κοντογιαννίδης πήρε μια απόφαση ζωής. Αποχαιρετά αυτό που αγάπησε, όπως διαβάσαμε στην εφημερίδα Espresso και αφοσιώνεται στην υπηρεσία του λαού. Η στροφή αυτή του δημοφιλούς ηθοποιού, από τη μία θα πονέσει την ψυχοσύνθεση των θεατρόφιλων, αλλά από την άλλη, θα χαροποιήσει τους 14.000 και πλέον ψηφοφόρους του, που τον θέλουν στο Κοινοβούλιο.

Θα φύγω από το θέατρο. Χόρτασα 30 χρόνια συνεχούς παρουσίας. Είναι η ώρα να μπει και νέο αίμα. Άλλωστε στην πολιτική θα είμαι πολύ πιο χρήσιμος απ’ ό,τι στη σκηνή… Όπως είπαμε, θέλαμε να σπάσουμε με την παρουσία μας τον τσαμπουκά όλου αυτού του απαξιωμένου κομματικού συστήματος που οδήγησε τη χώρα σε αυτά τα χάλια, δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Και συνεχίζει: “Ήταν να εμφανιστώ στην νέα Βουλή, αλλά μου στέρησαν τον ρόλο. Τώρα είμαι στον Βαρνάβα και ποτίζω τον μπαξέ μου. Έχω την εμπειρία 2 ημερών βουλευτή από τις προηγούμενες εκλογές. Τη μία ημέρα ορκίστηκα και την άλλη ξορκίστηκα. Και τη δεύτερη δεν μπήκα στη Βουλή με αυτόν τον υπέροχο εκλογικό νόμο… Όλο αυτό πάντως, ήταν μια συγκλονιστική εμεπιρία. Και η επαφή μου με τον κόσμο ήταν μια ευλαβική στιγμή για μένα… Θα συνεχίσω λοιπόν, στην πολιτική, γιατί έχω να προσφέρω περισσότερα μέσα από αυτή. Αρκετά έκανα στο θέατρο. Πρέπει να λάμψει η αλήθεια. Αυτό πρεσβεύω και γι’ αυτό θα αγωνιστώ, για να σωθεί η Ελλάδα. Και θα σωθεί!”.

Read More

And More