Παίκτρια του House of Fame είναι ζευγάρι με τον πρώην σύζυγο της Πάολα!

Το House Of Fame έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη Δευτέρα και καθημερινά παρακολουθούμε όλα όσα κάνουν και μαθαίνουν οι 18 σπουδαστές μέσα στην πιο fun Μουσική Ακαδημία. Μία από τις σπουδάστριες που ήδη έχουν κάνει αίσθηση είναι η ταλαντούχα τραγουδίστρια Άλεξ Μαντή.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή Love It, η 27χρονη Αλεξάνδρα διατηρεί σχέση εδώ και αρκετά χρόνια με έναν πολύ γνωστό άντρα. Ο λόγος για τον Φώτη Ζογλοπίτη, τον πρώην σύζυγο και μάνατζερ της Πάολα. Μάλιστα, η Άλεξ Μαντή και η Πάολα έχουν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους, ενώ έχουν συνεργαστεί και στην ίδια νυχτερινή πίστα.

 

Ποια είναι η Άλεξ Μαντή:

Η 27χρονη Αλεξάνδρα Σημαντήρη ή αλλιώς Άλεξ Μαντή όπως τη «βάφτισε» η γνωστή τραγουδίστρια Πάολα, είναι από την Αθήνα αλλά οι καταβολές της είναι ποντιακές. Έχει τελειώσει Ανώτατη Επαγγελματική Σχολή Χορού, ενώ η ενασχόλησή της με το τραγούδι προέκυψε χάρη στην… τόλμη της!

Όταν στο σχήμα που συμμετείχε ως χορεύτρια αποφάσισε μια τραγουδίστρια να αποχωρήσει τελευταία στιγμή, η Άλεξ άρπαξε την ευκαιρία και ζήτησε από τον Στέλιο Ρόκκο να τη συμπεριλάβει στο σχήμα ως τραγουδίστρια. Έμπνευσή της αποτελούν η Madonna και η Ελένη Φουρέιρα.

Έχει περισσότερη εμπειρία στο λαϊκό τραγούδι αλλά αγαπάει ιδιαίτερα την ποπ. Είναι πολύ κοινωνική και πιστεύει πως θα τα πάει πολύ καλά με τους συμμαθητές της, αφού όλη μέρα θα μαγειρεύει και θα καθαρίζει! Το motto της; «Όλα μέσα στη ζωή είναι! Υπομονή και συνεχίζουμε!»

Σε συνέντευξή της στο TLIFE, η Άλεξ Μαντή είχε αποκαλύψει για την προσωπική της ζωή: “Είμαι ερωτευμένη με την έννοια του έρωτα. Ανέκαθεν υπήρξα και πάντα θα είμαι! Οπότε η απάντηση σου, είναι ναι!”

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος, NDP

Read More

And More