Πανικός : Αποχωρεί ο “Ριτζ” από την “Τόλμη και Γοητεία” !

Σαν «κεραυνός εν αιθρία» έσκασε η είδηση ότι ο Ρον Μος, ο Ριτζ από την αειθαλή σαπουνόπερα «Τόλμη και γοητεία», που η φωτογραφία του ήταν καρφιτσωμένη σε πολλά κοριτσίστικα δωμάτια, αποχωρεί από τη σειρά για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους.

Υστερα από είκοσι πέντε ολόκληρα χρόνια, ο ηθοποιός που ενσάρκωσε τον μεγιστάνα της μόδας Ριτζ Φόρεστερ και καθήλωσε και καθηλώνει γενιές τηλεθεατών με τις ίντριγκες, τα πάθη και τις δολοπλοκίες του οίκου μόδας, αποτελεί πια παρελθόν από το πρωταγωνιστικό καστ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Entertainment Weekly, οι λόγοι για τους οποίους αποχωρεί ο Μος που λίγο έλειψε να πάρει σύνταξη όντας μέλος της σειράς- είναι οικονομικοί, αφού η κρίση δεν επέτρεψε να επιλυθούν οι όποιες διαφωνίες του ηθοποιού με το κανάλι CBS και έτσι δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιό του.

Η εταιρεία παραγωγής επιβεβαίωσε την αποχώρησή του με μια λιτή και ουσιαστική δήλωση ευχαριστώντας τον γόη της «Τόλμης και γοητείας». Ο Ρον Μος θα γυρίσει σύντομα τα τελευταία επεισόδια που θα παίξει και μάλλον θα προβληθούν μες στον Σεπτέμβριο.

Πηγή : TV Εθνος

Read More

And More