Πάνος Καλίδης: Ο λόγος που έκανε την πιπεράτη αποκάλυψη στον τελικό του Survivor

Φινάλε γεμάτο αποκαλύψεις για το φετινό Survivor, μετά την απόφαση του Τριαντάφυλλου να μιλήσει ονομαστικά για τους παίκτες συνευρέθηκαν ερωτικά στον Άγιο Δομίνικο.

Στο επίκεντρο η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Αλέξης Παππάς, οι οποίοι αργότερα ρωτήθηκαν για τα όσα ακούστηκαν γύρω από το όνομά τους, μετά τις αποκαλύψεις του τραγουδιστή.

Η κάμερα του Open και της εκπομπής, Καλοκαίρι #Not συνάντησε τον Πάνο Καλίδη, ο οποίος φαίνεται να έριξε… λάδι στη φωτιά, προκειμένου ο Τριαντάφυλλος να περάσει σε αποκαλύψεις…

Δες ακόμα: Ελευθερία Ελευθερίου: Απαντά πρώτη φορά για την πιπεράτη αποκάλυψη του Τριαντάφυλλου

“Για το συγκεκριμένο θέμα εγώ δεν μίλησα, εγώ μίλησα για το πώς περνούσαμε στο παιχνίδι και το πόση σεξουαλικότητα είχαμε. Πήρε τον λόγο ο Τριαντάφυλλος για να ανακοινώσει σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, ποιοι κάνανε έρωτα”, είπε ο Πάνος Καλίδης

“Εγώ δεν είπα ότι κάνανε κάτι και δεν ξέρω γιατί μου το χρεώνουν όλο αυτό, αυτή τη στιγμή. Κι εγώ ντράπηκα γιατί η Ελευθερία ήταν φίλη μου, καθότανε δίπλα. Πίστευα ότι θα έπαιρνε θέση και θα αντιδρούσε (εκείνη τη στιγμή) αλλά αυτό δεν έγινε”, κατέληξε.

Read More

And More