Πάνος Νάτσης – «Γυναίκα χωρίς όνομα»: Συντετριμμένοι οι πρωταγωνιστές της σειράς αποχαιρετούν τον ηθοποιό

Σε ηλικία 31 ετών ο Πάνος Νάτσης άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο μετά από τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του. 

Ο ταλαντούχος ηθοποιός επιστρέφοντας στο σπίτι του τα ξημερώματα του Σαββάτου συγκρούστηκε με φορτηγό, πέφτοντας νεκρός στο έδαφος με τη μηχανή του. Η είδηση του θανάτου πάγωσε τον καλλιτεχνικό κόσμο ο οποίος μέσα από αναρτήσεις αποχαιρετά τον Πάνο Νάτση ο οποίος έφυγε τόσο νωρίς και άδικα από τη ζωή.

Ο 31χρονος βρήκε αιφνίδιο θάνατο όταν τα ξημερώματα του Σαββάτου επέστρεφε από το πάρτι γενεθλίων της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη. Οι δυο τους διατηρούσαν άριστες σχέσεις, όταν πριν από μερικά χρόνια συνεργάστηκαν μαζί στην καθημερινή σειρά του ANT1, Γυναίκα χωρίς όνομα.

Πρόκειται μάλιστα για τη σειρά η οποία έκανε τον Πάνο Νάτση γνωστό και αγαπητό στο ευρύ κοινό, μαζί με μια σειρά από νέους ηθοποιούς της γενιάς του.

Μετά την τραγική είδηση του θανάτου του, οι ηθοποιοί της σειράς, είπαν το δικό τους αντίο μέσα από τα social media στον δικό τους Πάνο τον οποίο και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα στα παρασκήνια των τηλεοπτικών γυρισμάτων.

Ντόρα Μακρυγιάννη

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dora Makrygianni (@dora_makrygianni)

 

Μαριάννα Τουμασάτου

Ταμίλα Κουλίεβα

Αντώνης Βλοντάκης

Θανάσης Πατριαρχέας

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thanasis Patriarcheas (@thanasispatriarcheas)

Γιάννης Αθητάκης

Μαρκέλλα Γιαννάτου

Στράτος Τζώρτζογλου

«Ένας άνθρωπος μες το χαμόγελο, ενθουσιώδης, πολύ πειθαρχημένος σαν ηθοποιός και πολύ συγκρατημένος σαν άνθρωπος. Δε ξέρω εάν χαρακτηρίζεται αυτό που λέμε «αγάπη» για τη μηχανή. Περισσότερο τη χρησιμοποιούσε για να μπορεί να προλαβαίνει τις τόσες δουλειές που είχε, γιατί ήταν πολύ ανερχόμενος. Δεν ήταν ένα παιδί που σου έδινε την αίσθηση ότι κάνει τρέλες με τη μηχανή», είπε ο Στράτος Τζώρτζογλου στο δελτίο ειδήσεων του Mega.

Ευαγγελία Μουμούρη

«Έφυγε» έτσι… πήρε μια μηχανή και «έφυγε»…», είπε συντετριμμένη. «Τι να σας πω… για την ψυχή του, το φως του, το χαμόγελό του, την ορμή του… Αυτό σκέφτομαι, ότι πήρε μια μηχανή και «έφυγε»…», δήλωσε η ηθοποιός στο Mega η οποία είχε υποδυθεί τη μητέρα του Πάνου Νάτση στη σειρά, Γυναίκα χωρίς όνομα.

Και ο τηλεοπτικός σταθμός ANT1 αποχαιρέτησε τον Πάνο Νάτση ο οποίος και συνεργάστηκε με αρκετούς από τους ανθρώπους της τηλεοπτικής παραγωγής για τη σειρά, Γυναίκα χωρίς όνομα.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ANT1 (@ant1tv)

 

Πάνος Νάτσης – Όσα δεν γνώριζες για τον ηθοποιό που έφυγε τόσο γρήγορα από τη ζωή

Ο Πάνος Νάτσης γεννήθηκε στις 3 Ιανουαρίου του 1991 στην Αθήνα και αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης το 2012. Είχε συμμετάσχει στις θεατρικές παραστάσεις «Καλώς ήρθατε ντετέκτιβ Πουαρό» (2013-2014), «Η Στέλλα με τα κόκκινα γάντια» (2015-2016), «Ο ήχος του όπλου» (2016-2017) και σε πολλές ακόμη. Για τρίτη χρονιά πρωταγωνιστούσε στην θεατρική παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη, «Όποιος θέλει να χωρίσει, να σηκώσει το χέρι του».

Στην τηλεόραση συμμετείχε στην κωμική σειρά του Alpha, «Αστέρας Ραχούλας» (2016-1017), ενώ είχε πρωταγωνιστήσει επίσης στην καθημερινή σειρά του ANT1, «Γυναίκα χωρίς όνομα» (2018). Αυτή τη σεζόν θα πρωταγωνιστούσε στη νέα κωμική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, «Σέρρες».

 

 

 

Read More

And More