“Πάντα ν΄ ανταμώνουμε”. Η εκπομπή απάντηση της ΔΤ στον Σπ. Παπαδόπουλο και στο άκρως επιτυχημένο, “Στην υγειά μας”!

Το “Στην υγειά μας” επιστρέφει στην Δημόσια Τηλεόραση, ή μάλλον για να ακριβολογώ στην ΔΤ έρχεται μία εκπομπή η οποία ακολουθεί επ ΄ακριβώς τα χνάρια που άφησε τα τελευταία χρόνια στην ΝΕΤ ο Σπύρος Παπαδόπουλος, μιας και ως γνωστόν συνταγή που πετυχαίνει δεν την αλλάζεις. Και όχι μόνο δεν την αλλάζεις, αλλά φροντίζεις να την ακολουθείς και κατά γράμμα.

Ετσι, από το βράδυ της Ανάστασης, από το Μεγάλο Σάββατο το βράδυ στην Δημόσια Τηλεόραση έρχεται η εκπομπή , “Πάντα ν ΄ανταμώνουμε”, με οικοδεσπότες την Ρίκα Βαγιάννη και τον Θανάση Αλευρά. Ναι, η Ρίκα και ο Θανάσης θα φροντίσουν κι αυτοί για την ψυχαγωγία μας και μάλιστα για τα μάτια μας και μόνο θα κοντραριστούν και με τον μέχρι τώρα αήττητο Σπύρο Παπαδόπουλο!

Ιδού η επίσημη ανακοίνωση της ΔΤ!

“…Μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα του Μεγάλου Σαββάτου κάνει πρεμιέρα στη Δημόσια Τηλεόραση η εκπομπή «Πάντα ν’ ανταμώνουμε». Η οικοδέσποινα Ρίκα Βαγιάνη υποδέχεται κάθε Σαββατόβραδο τους καλεσμένους με χιούμορ και οικειότητα, ενισχύοντας το κλίμα της παρέας. Μαζί της ο ταλαντούχος ηθοποιός Θανάσης Αλευράς, σε ρόλο – έκπληξη, βάζει την κωμική του σφραγίδα με μικρά «one man shows» αλλά και τραγούδια σε κάθε εκπομπή.

Σημείο αναφοράς είναι το ιστορικό studio ηχογράφησης Sierra, το οποίο ανοίγει τις πόρτες του και φιλοξενεί «συναυλίες» με μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, μπροστά σε καλεσμένους και κοινό.

Με οδηγό τη μουσική παρουσιάζεται η ιστορία του ελληνικού τραγουδιού και όλοι οι συντελεστές από την παραδοσιακή ελληνική μουσική μέχρι τις πιο σύγχρονες προτάσεις.

Φιλοδοξία της εκπομπής είναι να ανανεώσει τον τηλεοπτικό χάρτη, εμπλουτίζοντας θεματικά, φρεσκάροντας οπτικά και αναβαθμίζοντας ηχητικά το είδος των μουσικών εκπομπών.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Νίκος Σούλης…”

Read More

And More