Πάολα: Σπάει τη σιωπή της για το θάνατο του πατέρα της!

“Είναι μια πληγή που θα αιμορραγεί για χρόνια. Ο πατέρας μου έχει πάει στην Αμερική και θα λείπει για χρόνια”, αποκάλυψε η Πάολα μιλώντας για πρώτη φορά για το θάνατο του πατέρα της. Η γνωστή τραγουδίστρια λίγο μετά την πρεμιέρα με τον Σάκη Ρουβά και την Τάμτα στο Κέντρο Αθηνών, μίλησε στον Θέμο Αναστασιάδη και την Δούκισσα Νομικού για όλα όσα της συμβαίνουν…

“Είναι σαν να γεννήθηκα πριν εννιά μήνες. Δεν θα μίλαγα αν δεν ήσασταν εσείς”, είπε η Παόλα στο Θέμο στο “Όλα Ξεκόλλα” και δήλωσε για την επιστροφή της στη σκηνή: “Δεν ήμουν έτοιμη να γυρίσω, το έκανα πιο πολύ για τους συνεργάτες μου”.

Σε ερώτηση αν ισχύουν όσα ακούγεται για καυγάδες στη νέα της συνεργασία, είπε: “Θα μπορούσε να έχει συμβεί. Αλλά όχι σε σχήμα που είμαι εγώ! Απαγορεύται αυτό το πράγμα. Όσα χρόνια υπάρχω σε αυτόν τον χώρο, δεν θα γίνει ποτέ! Είναι υποτιμητικό για μένα πρώτον! Είναι η δική μου στάση τέτοια”.

Θα ήθελε να μεγαλώσει την οικογένειά της; “Θα ήθελα να έχω τρία παιδάκια! Μου αρέσουν τα παιδάκια. Αλλά έχω την Παολινάρα μου, το παιδάκι αυτό! 13,5 ετών είναι σήμερα!…Τελικά ισχύει αυτό που λένε ότι για τη μητέρα το παιδί δεν μεγαλώνει ποτέ. Ίσως όμως επειδή είμαι και εγώ μικρούλα, να μπορώ να δω ότι μεγάλωσε! Είναι σοβαρό παιδί. Είναι καλό παιδί!”, απάντησε.

Τέλος, μιλώντας για τις ερωτικές σχέσεις, η δημοφιλής λαϊκή τραγουδίστρια τόνισε ότι τη σχέση την κρατάει η γυναίκα. “Η γυναίκα μπορεί να κρατήσει έναν άντρα εκατό χρόνια ερωτευμένο! Και η πιο άσχημη γυναίκα!”, είπε χαρακτηριστικά.


Read More

And More