Πάρις Κασιδόκωστας: Απόλαυσε την Τάμτα στη σκηνή του Cabaret! [pics]

Το μεγάλο της στοίχημα βάζει φέτος η Τάμτα και εμφανίζεται στη σκηνή του Παλλάς ως Σάλι Μπόουλς στο Cabaret κλέβοντας τις εντυπώσεις. Η γνωστή τραγουδίστρια μαζί με τον πολυτάλαντο Τάκη Ζαχαράτο έκαναν επίσημη πρεμιέρα με το πολυβραβευμένο μιούζικαλ και από το πλευρό τους δεν έλειψαν οι φίλοι και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ανάμεσα σε αυτούς που στήριξαν την Τάμτα ήταν φυσικά και ο σύντροφός της Πάρις Κασιδόκωστας. Χαμογελαστός και με επίσημο ένδυμα, ο γιος της Μαριάννας Λάτση βρέθηκε στο Παλλάς και χάρισε το πιο μεγάλο χειροκρότημα στο κορίτσι του. Το ζευγάρι, άλλωστε, αγαπά να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή και την καθημερινότητά του, αλλά στηρίζει πάντα ο ένας τον άλλον σε κάθε νέο επαγγελματικό εγχείρημα.

Και φυσικά ο Πάρις Κασιδόκωστας βρέθηκε στις πρώτες θέσεις και θαύμασε την όμορφη Τάμτα σε μια από τις πιο ξεχωριστές εμφανίσεις της…

To Cabaret παρουσιάστηκε σε παραγωγή Θεατρικών Σκηνών, σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη σε μια υπερπαραγωγή ενάντια σε συμβάσεις, γεμάτη σαγήνη, έρωτα, εκκεντρικότητα, χορό και πολλή μουσική!

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Χώρος ονείρου ή εφιάλτη, εικόνα παρακμής ή διέξοδος, τόπος αμφισβήτησης ή διασκέδασης το Cabaret θα μείνει ριζωμένο για πάντα στη μνήμη των Θεατών.

Βερολίνο, 1930. Στη σκιά του ναζισμού ένα υπόγειο Καμπαρέ κινείται στους ρυθμούς της νύχτας. Όλα τα πρόσωπα του έργου ζουν την προσωπική τους ιστορία, συνδεδεμένη με την ιστορία της εποχής. Στο κέντρο της πλοκής, η ιστορία της νεαρής performer Σάλλυ Μπόουλς, που εμπλέκεται συναισθηματικά μ’ έναν Αμερικανό συγγραφέα, τον Κλίφορντ Μπράντσο.

Σε παράλληλο επίπεδο κινείται η σχέση ενός ζευγαριού, της Φροιλάιν Σνάιντερ με τον Χερ Σουλτζ. Πάνω σε όλους αυτούς και στην ιστορία της εποχής που σηματοδοτεί την παρακμή της Δημοκρατίας στη Βαϊμάρη πέφτει η σχολιαστική ματιά του Κομπέρ, ενός πληθωρικού παρουσιαστή με σαρδόνιο χιούμορ.

Δες φωτογραφίες:

 Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More