Πάρις Κασιδόκωστας – Τάμτα: Αγκαλιά στα μπουζούκια! Φωτογραφίες

Είναι full in love και δεν το κρύβουν. Η Τάμτα και ο Πάρις Κασιδόκωστας αποφεύγουν να μιλούν για την προσωπική τους ζωή και τον έρωτά τους, ο δεσμός τους μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Όπως διάβασες μάλιστα στο TLIFE, το ζευγάρι μετά την εκδρομή στη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε και τα νυχτοπερπατήματα στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, το προηγούμενο τριήμερο, οι δυο τους ήταν αχώριστοι και διασκέδασαν αγκαλιά την Παρασκευή και το Σάββατο σε μεγάλες μουσικές σκηνές. Και τώρα κυκλοφόρησαν νέες φωτογραφίες από την έξοδό τους στο Fantasia. Το ζευγάρι επέλεξε ένα από τα κεντρικά τραπέζια του μαγαζιού και πέρασε όλο το βράδυ αγκαλιά.

Κομψή και πάντα χαμογελαστή, η Τάμτα δεν έφυγε από το πλευρό του συντρόφου της. Αντίθετα οι δυο τους πέρασαν το βράδυ αγκαλιά και δεν έλειψαν οι τρυφερές ματιές και τα χάδια. Η Τάμτα, μάλιστα, έδειξε να χαλαρώνει και να περνά όμορφες στιγμές στο πλευρό του συντρόφου της και να “γεμίζει” μπαταρίες για τα επόμενα επεισόδια του show που έρχονται. Βλέπεις, μόλις ολοκληρωθεί η προβολή με τις auditions θα ξεκινήσουν και τα live στον ΣΚΑΪ με παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά.



Read More

And More