Πάρις Κασιδόκωστας – Τάμτα: Νέες φωτογραφίες από τη βραδινή τους έξοδο και το τρυφερό τετ α τετ!

Είναι και οι δυο χαμηλών τόνων και επιθυμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από το φώτα της δημοσιότητας. Δεν μπορούν, όμως, να κρύψουν τον έρωτά τους. Ο Πάρις Κασιδόκωστας και η Τάμτα είναι στα καλύτερά τους και δηλώνουν full in love. Πλέον δεν διστάζουν να κάνουν και κοινές δημόσιες εμφανίσεις!

Το ζευγάρι, πριν λίγες μέρες, βρέθηκε στην πρεμιέρα του Σάκη Ρουβά στο Estate Seaside @ Ακρωτήρι και παρόλο που έφθασαν χωριστά, μες στο club δεν σταμάτησαν να είναι ο ένας πλάι στον άλλον. Ο φωτογραφικός φακός τoυς απαθανάτισε σε πολύ τρυφερά τετ α τετ και οι δυο τους έδειχναν να είναι πολύ χαρούμενοι. Το TLIFE σου παρουσιάζει νέες φωτογραφίες από τη βραδινή τους έξοδο.

Η Τάμτα, που φέτος συνεργάζεται και στο X Factor με τον κορυφαίο Έλληνα σταρ, δεν μπορούσε να λείπει από το μεγάλο opening του μαγαζιού. Οι δυο τους έχουν συνατηθεί στο παρελθόν και στην ίδια σκηνή! Αυτή τη φορά η τραγουδίστρια απόλαυσε το πρόγραμμα του Σάκη με τον καλό της να βρίσκεται κοντά της και να διασκεδάζει μαζί της.

Read More

And More