Πάρις Κασιδόκωστας – Τάμτα: Τι συμβαίνει τελικά ανάμεσά τους; Οι φήμες χωρισμού και η συγκατοίκηση

Είναι και οι δυο άνθρωποι χαμηλών τόνων που προσπαθούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο Πάρις Κασιδόκωστας όμως και η Τάμτα δεν θα μπορούσαν να περάσουν εύκολα απαρατήρητοι. Οι δυο τους έγιναν ζευγάρι το φθινόπωρο του 2015 και από τότε προσπάθησαν να κρατήσουν διακριτική στάση απέναντι στα media. Δεν σταμάτησαν όμως να είναι διακριτικά πάντα- ο ένας στο πλευρό του άλλου.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα κυκλοφόρησαν έντονα φήμες χωρισμού. Τόσο ο γιος της Μαριάννας Λάτση, όσο και η εντυπωσιακή Τάμτα, απέφυγαν να σχολιάσουν ο,τιδήποτε. Δημοσίευμα της Real Life, όμως, θέλει το αγαπημένο ζευγάρι να είναι ακόμη μαζί και μάλιστα να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του, επιλέγοντας να μείνει μαζί.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι δυο τους αποφάσισαν να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη στο πολυτελές διαμέρισμα του Πάρι στη Βουλιαγμένη. Το ζευγάρι μένει μαζί εδώ και 20 μέρες, λίγο αφ΄ ότου το διαμέρισμα που επέλεξαν να ζήσουν ανακαινίστηκε και τους παραδόθηκε. Ως τότε οι δυο τους περνούσαν αρκετά βράδια μαζί, αλλά ποτέ δεν είχαν κάνει το βήμα να συζήσουν, κάτι που φαίνεται πως αποφάσισαν τώρα.

Read More

And More