Πασίγνωστη τραγουδίστρια ασφάλισε τα πόδια της!

“Τα κάλη μου και τα χρήματα μου” σκέφτηκε η γνωστή τραγουδίστρια Mariah Carey η οποία αποφάσισε να ασφαλίσει τα πόδια της για ένα δισσεκατομύδιο δολλάρια. Συγκεκριμένα τα ασφάλιστρα αφορούν τους γοβούς της τραγουδίστριας, και όπως δηλώνει η εκπρόσωπος της “το συγκεκριμένο ποσό αντανακλά τη δημοτικότητα της”.

Δεν είναι όμως η μοναδική σταρ του Hollywood που έχει ασφαλίσει κάποιο μέρος του σώματος τους.

Από το 2000 η Jennifer Lopez έχει ασφαλίσει τα οπίσθια της τα οποία κατά γενική ομολογία είναι τα διασημότερα σε όλον το κόσμο. Το ποσό της ασφάλισης: 18 εκατομμύρια λίρες!

Οι ποδοσφαιριστές θα ασφαλίσουν, τι άλλο εκτός από τα πόδια τους. Έτσι λοιπόν ο David Beckham ασφάλισε τα πόδια του για 70 εκατομμύρια δολάρια.

Άλλη μία καλλονή της μόδας που ασφάλισε τα πόδια της. Η Χαϊντι Κλουμ τα ασφάλισε για 1,5 εκατομμύρια λίρες. Όμως στην περίπτωση του τοπ μόντελ, το ένα πόδι κοστίζει κατά 130.000 λίρες περισσότερο. Γιατί; Πολύ απλά, στο αριστερό της γόνατο υπάρχει ένα σημαδάκι που μειώνει το ποσό ασφάλισης…

Είναι οι πιο διάσημες τρίχες και κοστίζουν 3,5 εκατομμύρια λίρες. Για αυτό το ποσό ασφάλισε τις τρίχες του στήθους του ο Tom Jones, ο οποίος θεωρεί οτι ακόμα και σήμερα προκαλεί ζάλη στο γυναικείο πληθυσμό αφήνοντας ανοιχτό το πουκάμισο του.

Read More

And More