Παύλος Γερουλάνος: Σπάνια δημόσια εμφάνιση στο Μέγαρο Μουσικής! [pics]

Ο Παύλος Γερουλάνος υπήρξε στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και ήταν ο υπουργός πολιτισμού στην κυβέρνησή του. Πριν λίγο καιρό, ανακοίνωσε και επίσημα ότι θα διεκδικήσει τον Δήμο της Αθήνας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Ο Παύλος Γερουλάνος είναι από τους πιο γοητευτικούς πολιτικούς και το προφίλ του είναι χαμηλών τόνων.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηνών, έχει αποκτήσει δύο κόρες με την σύζυγο του Λάρα Μπαράζι και έχουν επιλέξει να ζουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε στο “Μέγαρο Μουσικής” όπου πήγε για να παρακολουθήσει την συναυλία σπουδαίων καλλιτεχνών που δόθηκε για χάρη της Παγκόσμιας Ημέρας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Γνωστός για το ιδιαίτερο στυλ του μας άρεσε το βραχιόλι που επέλεξε να φοράει στο δεξί χέρι, μαζί με τη βέρα του

Παύλος Γερουλάνος, Άννα Νταλάρα

Οι Χρήστος Θηβαίος, Γιώτα Νέγκα, Γιώργος Νταλάρας, Χρήστος Μάστορας, Μίλτος Πασχαλίδης, Διονύσης Σαββόπουλος, Μάρθα Φριντζήλα και Ρίτα Αντωνοπούλου ένωσαν τις φωνές τους για καλό σκοπό, αφού τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για την υλοποίηση τους Εκπαιδευτικού Προγράμματος του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας.

Φωτογραφίες NDP

Read More

And More