Πέγκυ Τρικαλιώτη: Σπάνια κοσμική εμφάνιση με τον σύζυγό της! [pics]

Είναι μαζί πολλά χρόνια και έχουν μια πανέμορφη κορούλα, την 7χρονη Φραντζέσκα. Ο λόγος για την Πέγκυ Τρικαλιώτη και τον σύζυγό της Θανάση Δούση που προσπαθούν να κρατούν πάντα χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή και κάνουν σπάνιες κοσμικές εξόδους. Και μετά από καιρό τους είδαμε μαζί σε μια επίσημη εμφάνιση στο θέατρο Alhambra.

Το αγαπημένο ζευγάρι βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της Μαρίας Κορινθίου στον εκπληκτικό μονόλογο της παράστασης «Τζόρνταν» σε σκηνοθεσία του συζύγου της Γιάννη Αϊβάζη. Το ζευγάρι συνεργάζεται φέτος μαζί σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό εγχείρημα και η αγάπη του κόσμου και τα μηνύματα που παίρνουν είναι πολλά.

Θανάσης Δούσης, Πέγκυ Τρικαλιώτη

Στην επίσημη λοιπόν, πρεμιέρα τους βρέθηκε και η Πέγκυ Τρικαλιώτη με τον σύζυγό της. Η γνωστή ηθοποιός φαίνεται να είναι στα καλύτερά της και παραμένει full in love με τον καλό της. Η ίδια μάλιστα μιλώντας στις κάμερες έστειλε ένα πολύ θετικό μήνυμα για τα δείγματα της φετινής τηλεοπτικής σεζόν και αποθέωσε την καλή της φίλη Μαρία Κίτσου για την ερμηνεία της στις «Άγριες Μέλισσες».

Κατερίνα Τσάβαλου, Μαρία Κορινθίου, Ζέτα Δούκα, Γιάννης Αϊβάζης, Πέγκυ Τρικαλιώτη

Φωτογραφίες Πέτρος Χόντος

Read More

And More