Πέθανε η σύζυγος του Paul Young, στα 52 της χρόνια

Πέθανε η σύζυγος του Paul Young, στα 52 της χρόνια | tlife.gr

Σε ανείπωτη θλίψη βυθίστηκε ο Paul Young, μετά τον θάνατο της αγαπημένης του γυναίκας. Ο διάσημος καλλιτέχνης έχασε την σύζυγό του, η οποία έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις 52 ετών, μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο του εγκεφάλου.

Η οικογένεια του Paul Young έκανε γνωστό το δυσάρεστο γεγονός, με μία λιτή ανακοίνωση: «Ο τραγουδιστής Paul Younh σήμερα μας ανακοίνωσε πως η σύζυγός του, Stacey Young, έφυγε από την ζωή, ύστερα από την μάχη της με τον καρκίνο. Η Stacey πέθανε ήσυχα στο σπίτι της, περικυκλωμένη από την οικογένεια, τους φίλους και τα τέσσερα παιδιά της: την Levi, την Layla, τον Grady και την Jude. Η οικογένεια ζητά να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά της, σε αυτή τη δύσκολη περίοδο».

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1987 και είχε αποκτήσει μαζί τρία παιδιά. Ο Paul και η Stacey είχαν χωρίσει το 2006, αλλά τρία χρόνια μετά τα ξαναβρήκαν και ήταν μαζί μέχρι σήμερα. Το τέταρτο παιδί της το απέκτησε κατά την διάρκεια του χωρισμού της από τον διάσημο καλλιτέχνη, με τον Ισραηλινό επιχειρηματία, Ilan Slazenger.

READ more