Πέτρος Ίμβριος – Συράν Λελούδα: Βάφτισαν τον γιο τους – Φωτογραφίες TLIFE

Τη βάφτιση του γιου τους πραγματοποιούν αυτή την ώρα ο Πέτρος Ίμβριος με την σύζυγό του Συράν Λελούδα.

Ο γιος του ζευγαριού ήρθε στον κόσμο εν μέσω καραντίνας, τον Φεβρουάριο του 2021 και σήμερα στον Ιερό Ναό της Παναγίας Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη πραγματοποιείται η βάφτισή του. Το όνομα που θα πάρει ο μικρός είχε γίνει γνωστό από τις πρώτες μέρες της γέννησής του και δεν είναι άλλο από το Παναγιώτης.

Νονοί του μικρού Παναγιώτη είναι ο παιδικός φίλος του Πέτρου Ίμβριου, Κυριάκος Δημοσθένης αλλά και η αδερφή του, Μυρσίνη Ιμβρίου.

Στη βάπτιση του γιου του Πέτρου Ίμβριου (πρόκειται για το τρίτο παιδί του τραγουδιστή) και της Συράν Λελούδα έδωσαν το παρών και αρκετά πρόσωπα από το χώρο της ελληνικής showbiz, ανάμεσά ο Τριαντάφυλλος με τη σύζυγό του Δήμητρα και η Άντζελα Δημητρίου.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του μυστηρίου θα ακολουθήσει το γαμήλιο πάρτι του ζευγαριού στη Γλυφάδα. Οι δυο τους παντρεύτηκαν τον Δεκέμβριο του 2020 σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, σε ένα ξωκλήσι στη Βραυρώνα και επιθυμία τους ήταν όταν τελειώσουν οι περιορισμοί με τον κορονοϊό, να κάνουν ένα μεγάλο πάρτι. Αυτή η μέρα φαίνεται πως ήρθε και δεν είναι άλλη από τη σημερινή.

Δες παρακάτω τις φωτογραφίες που εξασφάλισε για το TLIFE ο Πέτρος Χόντος

Άντζελα Δημητρίου

Τριαντάφυλλος – Δήμητρα Σιαμπανη

Στσμάτης Γονίδης – Κατερίνα Κουργιουξίδου

 Τα βαπτιστικά φέρουν την υπογραφή της Φαίδρας Θεοδωρίδου.

Η Συράν Λελούδα με τον μικρό Παναγιώτη, και τις Φαιδρά και Μαρία Θεοδωρίδου

Φωτογραφίες: TLIFE

Read More

And More