“Πίξελ”: Η νέα τηλεοπτική πρόταση του ΣΚΑΙ!

«ΠίΞΕλ» για 12 αγαπημένους καλλιτέχνες θα προβάλλει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιώργος Νανούρης από το Σάββατο 30 Μαΐουκαι κάθε Σάββατο στις 15.15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Στη νέα εκπομπή του ΣΚΑΪ ο Γιώργος Νανούρης θα περνά μια ολόκληρη μέρα με κάθε έναν από τους 12 αγαπημένους καλλιτέχνες φτιάχνοντας ένα μίνι ντοκιμαντέρ για αυτούς, που θα αφορά στη ζωή τους, τη δουλειά τους αλλά και τη σχέση τους με τα social media.
Στο τέλος της ημέρας θα τους χαρίζει ένα κινητό τηλέφωνο, και θα τους αναθέτει μια αποστολή με αυτό: Να φτιάξουν ένα μονόλεπτο βίντεο με ελεύθερο θέμα συνδυάζοντας έτσι την τεχνολογία με την καλλιτεχνική τους ματιά.
Το βίντεο αυτό μπορεί να μην προβληθεί από την εκπομπή «ΠίΞΕλ», αλλά κάπως έτσι θα ξεκινήσει η διαδραστική αποστολή του τηλεοπτικού κοινού.
Όταν ολοκληρωθεί ο κύκλος των εκπομπών οι τηλεθεατές θα πρέπει να βγουν από το σπίτι τους, και να ακολουθήσουν το «ΠίΞΕλ» σε μια έκθεση – event, όπου εκεί θα δουν τα 12 μικρά έργα τέχνης αλλά και τους ίδιους τους καλλιτέχνες, από κοντά!

Read More

And More