Πηνελόπη Πλάκα: Αυτός είναι ο λόγος που χώρισε μετά από δύο χρόνια σχέσης

Η Πηνελόπη Πλάκα και ο Νικόλας Τάκας αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, ύστερα από δύο χρόνια σχέσης. Αν και το ζευγάρι έκανε προσπάθεια να τα ξαναβρεί, τελικά χώρισε οριστικά. Σύμφωνα με πληροφορίες της Real Life, η σχέση τους πέρασε πολλά σκαμπανεβάσματα και πλέον έχουν αποφασίσει από κοινού να μην είναι πια μαζί.

Η σχέση της γοητευτικού ηθοποιού με τον Θεσσαλονικιό επιχειρηματία αντιμετώπισε την πρώτη μεγάλη κρίση τον περασμένο Νοέμβριο, με τις πολύωρες πρόβες της Πηνελόπης για την θεατρική παράσταση “Όταν σβήνουν τα φώτα” στο θέατρο Πειραιώς 131. Παράλληλα, η απόσταση ενίσχυσε τα προβλήματα της σχέσης τους, καθώς η Πηνελόπη Πλάκα ζει μόνιμα στην Αθήνα, ενώ ο Νικόλας Τάκας μένει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ένας καβγάς του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού κατά την διάρκεια βραδινής εξόδου του στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης σήμανε τον οριστικό χωρισμό της Πηνελόπης και του Νικόλα.

“Οι προσπάθειες της Πηνελόπης για επανασύνδεση δεν απέδωσαν. Προσπάθησε να τον προσεγγίσει αλλά δεν τα κατάφερε. Γυαλί που ραγίζει δύσκολα κολλάει ξανά. Η απόσταση φαίνεται ότι κατάφερε να μπει ανάμεσά τους”, δηλώνει πηγή κοντά στο ζευγάρι, στην Real.

Κράτα το

Read More

And More