Ποια λατρεμένη, ξένη σειρά επιστρέφει δριμύτερη;

Υπήρξε μία από τις τηλεοπτικές σειρές-θρύλους της μικρής οθόνης με φανατικούς τηλεθεατές σε όλη την υφήλιο και φυσικά και στη χώρα μας.

Ο λόγος για τον «Ιππότη της Ασφάλτου», που έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό τον Ντέιβιντ Χέισελχοφ. Το ριμέικ της τηλεοπτικής σειράς «Knight Rider» είναι γεγονός και μάλιστα με επικεφαλής σεναριογράφο και παραγωγό τον Τζάστιν Λιν, σκηνοθέτη των μπλοκμπάστερ ταινιών «Fast & Furious» και «Star Trek Beyond».
Η πρωτότυπη σειρά, με πρωταγωνιστή τον Ντέιβιντ Χέισελχοφ αλλά πραγματικό σταρ τον KITT, ξεκίνησε να προβάλλεται στην αμερικανική τηλεόραση το 1982, έκανε τεράστια επιτυχία, πουλήθηκε σε πολλά ευρωπαϊκά τηλεοπτικά δίκτυα και διήρκησε τηλεοπτικά τέσσερις σεζόν.

Ακολούθησαν δύο τηλεταινίες, μία spin-off σειρά με τίτλο «Team Knight Rider»τη δεκαετία του ’90 και ένα σύγχρονο ριμέικ το 2008, χωρίς ωστόσο επιτυχία. Ο Τζάστιν Λιν θα συνεργαστεί με το NBC, ωστόσο η σειρά θα λανσαριστεί και διαδικτυακά, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως αυτό μάλιστα θα γίνει ελεύθερα μέσω youtube. Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί το καστ της σειράς.

Read More

And More