Ποιος Έλληνας δημοσιογράφος “μπαίνει” το Σάββατο στο ρινγκ;

Ο γνωστός δημοσιογράφος που φέτος είναι στο πλευρό της Φαίης Σκορδά στο “Πρωινό ΑΝΤ1”, δεν είναι μόνο φαν των πολεμικών τεχνών, αλλά και ο πρόεδρος στην Ελλάδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Επαγγελματικού Kick boxing

Οι διοργανώσεις μαχητικών αθλημάτων που επιμελείται είναι οι κορυφαίες της χώρας και το όνομα του είναι ευρέως γνωστό στο διεθνές στερέωμα στο συγκεκριμένο κοινό.
Αυτή τη φορά φέρνει στην Ελλάδα, την μεγαλύτερη διοργάνωση της πολεμικής τέχνης Muay Thai, με την επωνυμία “Muay Thai GP”, αυτό το Σάββατο 20 Μαίου στο “Έναστρον” (Λ. Πειραιώς 178).
Σύμμαχος του σ’ αυτή την προσπάθεια είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής στο Muay Thai, Παύλος Καπώνης. Έλληνες και Άγγλοι μαχητές θα μπουν στο ρινγκ του MTGP με στόχο τη νίκη και το θέαμα.
Έρχεται μια urban διοργάνωση και μια εναλλακτική επιλογή για τους νέους να περάσουν το Σαββατόβραδο τους παρακολουθώντας ένα ξεχωριστό, αθλητικό θέαμα που στις ΗΠΑ, το Λονδίνο, το Άμστερνταμ, το Παρίσι και στις περισσότερες χώρες της Ανατολής αριθμεί εκατομμύρια από fans .

Read More

And More