Πώς γιόρτασε το «Thanksgiving» η οικογένεια Kardashian; [pics,vid]

Πώς γιόρτασε το «Thanksgiving» η οικογένεια Kardashian; [pics,vid] | tlife.gr

Η μεγάλη γιορτή «Thanksgiving»  που γιορτάζουν στην Αμερική κυρίως έφθασε και οι διάσημοι ξεκίνησαν να την γιορτάζουν οικογενειακά. Αυτοί όμως που έκλεψαν την παράσταση ακόμα μία φορά είναι οι Kardashians. Η λαμπερή οικογένεια είναι γνωστή για τις συγκεντρώσεις «υπερπαραγωγή» που κάνει και έτσι και τώρα γιόρτασαν μαζί την γιορτή των ευχαριστιών. Οι πάμπλουτες αδερφές μαζί με τους συντρόφους αλλά και με τα παιδιά τους κάθισαν στο στολισμένο τραπέζι με τα δεκάδες φαγητά και απόλαυσαν την ημέρα.

Η Kendall, η Kylie, η Kim και η Kourtney γέμισαν τους λογαριασμούς τους στο instagram με φωτογραφίες και stories από το τραπέζι τους και ευχαρίστησαν τον Θεό για αυτά που τους έχει δώσει. Όπως πάντα κομψές και υπέρλαμπρες πόζαραν και τρέλαναν τους θαυμαστές τους.

Kendall και Kylie Jenner

Το λαμπερό τραπέζι που ετοίμασαν για την γιορτινή ημέρα.

O σύντροφος της Kylie Jenner με την κόρη τους

Μαζί με την οικογένεια Kardashian γιόρτασε και ο Scott Disick, που παρά τον χωρισμό του με την Kourtney κρατάνε καλές σχέσεις για χάρη των 3 παιδιών που έχουν αποκτήσει μαζί.

Αισθητή ήταν η απουσία της Khloe Kardashian, που γιόρτασε το «Thanks Giving» με τον Tristan Thompson και την κορούλα τους. Το ζευγάρι είναι και πάλι μαζί και φαίνεται πως άφησε στο παρελθόν τις απιστίες του Tristan.

Η μικρότερη αδερφή της οικογένειας, Kylie Jenner, κοινοποίησε και κάποιες φωτογραφίες με την κόρη της Stormi και τον  σύντροφο της Travis Scott και έγραψε πόσο ευγνώμων είναι που έχει αυτούς τους δύο.

 

READ more