Πρεμιέρα για το GNTM 3! Τα πρώτα λόγια των κριτών – Video

Ο τρίτος κύκλος του GNTM, του μεγαλύτερου διαγωνισμού μόδας, έκανε πρεμιέρα σήμερα μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Star. Η τρίτη σεζόν θα είναι αρκετά ανατρεπτική, καθώς εκτός από κορίτσια… θα διαγωνίζονται και αγόρια, τα οποία είναι αποφασισμένα να αποδείξουν πως η μόδα και η ομορφιά δεν αποτελούν γυναικείο προνόμιο. 

Η fashion expert Βίκυ Καγιά, ο κορυφαίος φωτογράφος μόδας Δημήτρης Σκουλός, ο σχεδιαστής υψηλής ραπτικής Άγγελος Μπράτης, υποδέχτηκαν στην τέταρτη καρέκλα της κριτικής επιτροπής τη διακεκριμένη creative director Ζενεβιέβ Μαζαρί, που με τα καυστικά αλλά εύστοχα σχόλιά της, θα δώσει το δικό της στίγμα, στην πιο απαιτητική σεζόν του διαγωνισμού.

Οι τρεις κριτές αγκαλιάστηκαν – Covid free αφού έκαναν τα τεστ – και ξεκίνησαν τις auditions, αποκαλύπτοντας στα επίδοξα μοντέλα, όλες τις αλλαγές του νέου κύκλου! “Έχουμε κάνει όλοι τα τεστ, είμαστε καθαροί” δήλωσε αρχικά η Βίκυ Καγιά. “Καινούργια χρονιά, καινούργια πράγματα… Σαν να μη πέρασε μια μέρα” ανέφεραν οι κριτές στην έναρξη του GNTM.

Ο Άγγελος Μπράτης, η Βίκυ Καγιά και ο Δημήτρης Σκουλός συνέστησαν στους υποψήφιους να κρατούν αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ τους και να προσέχουν.

Read More

And More