Πρεμιέρα με επώνυμους φίλους για την Πέγκυ Σταθακοπούλου! [pics]

Πρεμιέρα με επώνυμους φίλους για την Πέγκυ Σταθακοπούλου! [pics] | tlife.gr

Την μνήμη της Λούλας Αναγνωστάκη τίμησε το «Θέατρο Σταθμός» ανεβάζοντας έναν χρόνο μετά τον θάνατο της, το πιο γνωστό θεατρικό της έργο «Ο ήχος του όπλου». Η πρεμιέρα έγινε με μεγάλη επιτυχία με πλήθος κόσμου να βρίσκεται εκεί για να παρακολουθήσει την παράσταση. Στο εξαιρετικό αυτό έργο συμμετέχουν σπουδαίοι ηθοποιοί όπως  Πέγκυ Σταθακοπούλου, Τζένη Σκαρλάτου, Σταύρος Μερμήγκης, Βασιλική Τρουφάκου, Αγησίλαος Μικελάτος, Κώστας Νικούλι, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό πάνω στην θεατρική σκηνή.

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου είναι μία σπουδαία ηθοποιός που την γνωρίσαμε από την τηλεοπτική επιτυχία «Ταύρος με Τοξότη». Η αγαπημένη ηθοποιός για κάποια χρόνια επέλεξε να απέχει από το θέατρο και την τηλεόραση αφού ο σύζυγος της Αλέξανδρος Κάλδης αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και δεν έφυγε λεπτό από δίπλα του. H επιστροφή της ήταν δυναμική αφού εκτός από το θέατρο πρωταγωνιστεί και στην σειρά «Ο πρίγκιπας της Φωτιάς που προβάλλεται από το «Open» Στην πρεμιέρα της παράστασης ήταν εκεί καλοί της φίλοι, για να την χειροκροτήσουν και να της δώσουν συγχαρητήρια για την εξαιρετική τη ερμηνεία.

Σχεδόν 32 χρόνια μετά το πρώτο του ανέβασμα, το έργο της σπουδαίας συγγραφέα, ξανά ζωντάνεψε στο «Θέατρο Σταθμός» και πολλοί άνθρωποι της showbiz και όχι μόνο, ήταν εκεί για να το απολαύσουν.

Μαρία Ζαχαρή, Πέγκυ Σταθακοπούλου, Ηλίας Λογοθέτης, Βίκυ Μαντέλη

Βασιλική Τρουφάκου, Μιλένα Αποστολάκη, Αλίκη Ντρίβα

Θανάσης Χειμωνάς, Μιλένα Αποστολάκη

Βασιλική Τρουφάκου, Ελένη Καστάνη

Σοφία Μαριόλα, Στράτος Τζώρτζογλου

Ελένη Καστάνη, Μάνος Καρατζογινάννης

Σοφία Μαριόλα, Τάκης Μαυρωτάς, Θανάσης Νιάρχος, Μελίνα Αποστολάκη, Στράτος Τζώρτζογλου

Λίγα λόγια για το έργο: «Παραμονές των εκλογών η Κάτια, Αθηναία δημότης, έρχεται στην Αθήνα από την επαρχία για να ψηφίσει, διαταράσσοντας την καθημερινότητα του δεκαεννιάχρονου γιού της Μιχάλη. Από την παλιά της φίλη Μαρίκα μαθαίνει πως ο Μιχάλης έχει εγκαταλείψει τη σχολή, στην οποία φοιτά και πως ετοιμάζεται να φύγει για την Αμερική, αφήνοντας πίσω την έγκυο κοπέλα του Φανή. Στην προσπάθεια της να μεταπείσει τον Μιχάλη έρχεται αντιμέτωπη μαζί του. Εκείνος την απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει με ένα παράνομο όπλο, που βρέθηκε στα χέρια του από μια μυστήρια ιστορία παρανομίας, στην οποία φέρεται να είναι μπλεγμένος ο δεκαεξάχρονος αδελφός της Φανής Γιαννούκος. Όλα θα συμβούν γρήγορα υπό την απειλή ενός όπλου που δε θα εκπυρσοκροτήσει ποτέ, αλλά θα αλλάξει τη ζωή των ηρώων για πάντα».

Φωτογραφίες NDP

READ more