Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle: Βάφτισαν τον γιο τους! Φωτογραφίες

Το πρωί του Σαββάτου 6 Ιουλίου, η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry βάφτισαν τον γιο τους, Archie Harrison Mountbatten-Windsor σε ένα ιδιωτικό εκκλησάκι στον Πύργο του Windsor, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex απέκλεισαν τα βρετανικά ΜΜΕ από το μυστήριο, κρατώντας την βάφτιση σε χαμηλούς τόνους. Πριν λίγη ώρα, ο επίσημος λογαριασμός τους ανέβασε τις πρώτες φωτογραφίες από την ξεχωριστή ημέρα της Meghan και του Harry.

“Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex είναι τόσο χαρούμενοι που μοιράζονται αυτή την ημέρα μαζί με το κοινό, το οποίο ήταν απίστευτα υποστηρικτικό από την ημέρα της γέννησης του γιου τους. Εκείνοι θέλουν να σας ευχαριστήσουν για την ευγένεια που έχετε δείξει όλοι σας από τη στιγμή που υποδέχτηκαν τον πρωτότοκο τους και που γιορτάζετε μαζί τους αυτή την ξεχωριστή ημέρα”, ήταν το μήνυμα που συνόδευσε τις δύο φωτογραφίες από την βάφτιση του μικρού Archie.

Η Meghan Markle επέλεξε να φορέσει ένα off white φόρεμα με λευκό καπέλο για την βάφτιση του γιου της και ήταν πιο όμορφη από ποτέ.

Read More

And More