Προφυλακιστέα και η Βίκυ Σταμάτη

Προφυλακιστέα κρίθηκε μετά την απολογία της στον ανακριτή η σύζυγος του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη.

Μια μέρα μετά την προφυλάκιση της κόρης του, Αρετής και την οργισμένη αντίδραση του ίδιου μέσα από τη φυλακή, είδε και τη σύζυγο του να περνά την πόρτα των δικαστηρίων της Ευελπίδων για να απολογηθεί. Η κα Σταμάτη κατηγορείται κι εκείνη για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Όπως αναμενόταν, κατέθεσε αίτημα εξαίρεσης του ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή, κατηγορώντας τον για μεροληψία εις βάρος της, ενώ όπως δήλωσε ο δικηγόρος της, έχει καταθέσει και προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Όμως το αίτημα απορρίφθηκε. Τελικά, λίγο πριν τις 19:00, κρίθηκε κι εκείνη προφυλακιστέα!

Η ίδια σύμφωνα με πληροφορίες είπε στον ανακριτή ότι αυτή πήρε το δάνειο για να αγοράσει το ακίνητο αυτό γιατί ο σύζυγος της ήταν μεγάλος στην ηλικία και δεν μπορούσε να πάρει δάνειο. Για τα υπόλοιπα ακίνητα φέρετε να είπε στον ανακριτή ότι δεν γνώριζε τίποτα.

Μάλιστα η ίδια ζήτησε από τον ανακριτή να μην οδηγηθεί στην φυλακή γιατί έχει ανήλικο παιδί και επειδή ο σύζυγος της βρίσκεται στην φυλακή θα αναγκαστεί εάν προφυλακιστεί να πάρει μαζί της στην φυλακή και το 10χρονο παιδί της!
Όμως ο ανακριτής αποφάσισε ότι η ίδια θα έπρεπε να οδηγηθεί στην φυλακή.

Read More

And More