Πρώην παίκτρια του My Style Rocks ξεσπά: «Μας έλεγαν ότι θέλουν ίντριγκα. Η πίεση ήταν μεγάλη…»

Πρώην παίκτρια του My Style Rocks ξεσπά: «Μας έλεγαν ότι θέλουν ίντριγκα. Η πίεση ήταν μεγάλη…» | tlife.gr

Λίγες μέρες μετά την οικειοθελή αποχώρησή της από «My Style Rocks», η Τάμτα Μαστοράκη μίλησε για το παρασκήνιο του reality μόδας του ΣΚΑΪ στην εφημερίδα Espresso και την Κλάρα Ασημακοπούλου. Η νεαρή καλλονή, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στους λόγους που την οδήγησαν στο να πάρει αυτή την απόφαση, αλλά στο «στημένο» παιχνίδι της παραγωγής.

«Το My style rocks φέτος δεν είναι εκπομπή μόδας. Το έχουν κάνει reality. Πιστεύω ότι αδικήθηκα και από την κριτική επιτροπή και από τα κορίτσια. Έχουν κάνει κλίκα. Δεν θα πω ονόματα, γιατί φαίνεται. Είμαι χαμηλών τόνων άνθρωπος και γι’ αυτό δεν έκανα ούτε ίντριγκες ούτε καβγάδες. Γενικώς μας έλεγαν εκεί μέσα ότι θέλουν ίντριγκα. Οι εντάσεις είναι όλες αληθινές και υπάρχουν και πίσω από τις κάμερες», είπε χαρακτηριστικά.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Ως εμπειρία η συμμετοχή μου υπήρξε ενδιαφέρουσα. Στην αρχή ήταν τέλεια, αλλά έπαψε να είναι έπειτα από τρεις εβδομάδες. Η πίεση ήταν μεγάλη. Τα γυρίσματα κρατούσαν είκοσι ώρες. Γυρίζαμε τρία επεισόδια την ημέρα! Και είχαμε μισή μέρα από το πρωί μέχρι το μεσημέρι, να βρούμε έξι outfits. Είναι τραγικό… Είχε πάρα πολύ άγχος, πολύ τρέξιμο και πολύ μεγάλη πίεση. Και ψυχολογική και σωματική. Ο κόσμος δεν τα ξέρει αυτά. Δεν τα βλέπει…».

Βέβαια, δεν άφησε ασχολίαστη ούτε την κριτική επιτροπή, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν έχει μετανιώσει ούτε ένα λεπτό για την απόφασή της. «Στην κριτική επιτροπή ξέρεις τι κάνουν; Σε ανεβάζουν και σε κατεβάζουν. Εγώ από την αρχή, από την πρώτη εβδομάδα, έδωσα το στιλ μου και ήμουν νικήτρια. Μετά λόγω πίεσης έπαθα… κοκομπλόκο. Εγώ ούτε βιτρίνες φόρεσα ούτε αντιγραφές έκανα. Όπως ντυνόμουν στο παιχνίδι ντύνομαι κι έξω. Αυτό είναι το στυλ μου. Και, ναι πιστεύω ότι αδικήθηκα και από την κριτική επιτροπή και από τα κορίτσια. Με αδίκησαν τρεις φορές συνεχόμενα και με έβγαλαν δυο φορές προτεινόμενη. Δεν έχω μετανιώσει ούτε λεπτό που έφυγα», επεσήμανε.

READ more