Προλαβαίνεις να βρεις εισιτήρια για την Rihanna – Όλες οι λεπτομέρειες!

Η βασίλισσα της RnB σκηνής έφτασε χτες το πρωί στην χώρα μας με κανονική πτήση κι όχι με liar jet όπως συνηθίζουν οι μεγάλοι star. Ενώ στις αρχές συζητούσε ότι θα μείνει στο ξενοδοχείο Hilton αυτό δεν έγινε ποτέ και τελικά, σύμφωνα με πληροφορίες του Tlife, κατέληξε σε άλλο χλιδάτο ξενοδοχείο της Αθήνας. Το Hilton ωστόσο προτίμησαν κάποιοι από τους συνεργάτες της.

Η Rihanna πάτησε στο ελληνικό έδαφος με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη.Το live της θα είναι μοναδικό! Θα αλλάζει πολύ συχνά εμφανίσεις. Θα την δούμε με κορμάκια, ψηλές μπότες και sexy κορσέδες. Ο φωτισμός και τα σκηνικά θα κάνουν τον κόσμο να παραληρεί.

Το opening αυτής της μεγάλης συναυλίας θα κάνουν οι Vegas oι οποίοι προετοιμάζονται για την μεγάλη τους βραδιά. Κομμωτήρια, ρούχα, μακιγιάζ τα παιδιά τρέχουν όλη μέρα για να επιτύχουν μία άψογη σκηνική παρουσία. Στις 5μμ θα ξεκινήσουν τις πρόβες. Αργότερα θα μιλήσουν στο Tlife και θα μας περιγράψουν τα συναισθήματά τους για αυτή την μεγάλη ευκαιρία που τους προσφέρθηκε.

Όσο για τα εισιτήρια προλαβαίνεις ακόμη να βρεις στις περισσότερες κατηγορίες θέσεων. Οι τιμές κυμαίνονται από 70€ έως 250€. Πρέπει να σημειώσουμε ότι οι θέσεις με το χαμηλότερο κόστος, είναι και οι λιγότερο διαθέσιμες. Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφώνησε στο κατάστημα Γερμανός 2117300211 ή μπες στο elevenconcerts.com.

Read More

And More