Προμήθευε με κοκαϊνη όλα τα Ν. Προάστια! – Έπιασαν τον μεγαλέμπορο ναρκωτικών με την πολυτελή ζωή και τα ακριβά αυτοκίνητα

Ο 40χρονος Ι.Σ. συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης στην Ηλιούπολη από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Η συλληψή του θεωρείται μεγάλη επιτυχία, αφού ο μεγαλέμπορος ναρκωτικών ξεγλιστρούσε από τις αρχές σαν τον φαντομά. Σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, ο 40χρονος, κυκλοφορούσε πάντα με διαφορετικά, πολυτελή αυτοκίνητα και άλλαζε συνεχώς τις πινακίδες κυκλοφορίας τους.

src=http://images.watchit.gr/?h=398&w=600&src=https://www.newsit.gr/files/Image/2013/04/03/garageee/GARAGE4.jpg

src=http://images.watchit.gr/?h=398&w=600&src=https://www.newsit.gr/files/Image/2013/04/03/garageee/garage3.jpg

Ο έμπορος της κοκαϊνης, έμενε σε πολυτελή μεζονέτα 400 τ.μ. στην Γλυφάδα και είχε νοικιάσει με διαφορετικά ονόματα πάρκινγκ τα οποία χρησιμοποιούσε είτε ως εργαστήρια, είτε για να κρύβει εκεί μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών.

Η αστυνομία ερευνούσε τον συγκεκριμένο εδώ και μήνες αλλά κατάφερνε να ξεφύγει. Τελικά, όμως ο γεννημένος στην Γερμανία, μπον βιβερ, έπεσε στα χέρια των αρχών. Του άρεσε η πολύ ακριβή ζωή, είχε πολλά πολυτελή αυτοκίνητα με τα οποία κυκλοφορούσε, ντυνόταν πάντα με την τελευταία λέξη της μόδας και δεν προσπαθούσε να κρύψει την πολύ καλή οικονομική του κατάσταση. Όμως δεν μπορούσε και να την δικαιολογήσει, αφού σύμφωνα με την αστυνομία, δεν είχε καν ΑΦΜ!

Διάβασε περισσότερα στο newsit

Read More

And More